nb1.hu

Folytatja-e Kisvárdán Rajczi Péter?

Kisvárda - Egyelőre csak az előttük álló meccsekre koncentrál.

Ha Révész Attila a meccs utáni nyilatkozatában valakiről azt állítja, hogy az ő teljesítménye emelte csapatát az ellenfél fölé, akkor az biztosan sokan tett a sikerért. A Kisvárda Master Good NB II-es legénységének vasárnapi, Dorog elleni 21-es győzelméből Rajczi Péter valóban alaposan kivette a részét. A meccs elején értékesítette a tizenegyest, végig őrlődött a védők között nem kevés fejpárbajt megvívva, a végén pedig remek egyéni alakítás után hozta kihagyhatatlan helyzetbe a becserélt Horváth Zoltánt.

 

Nagyon nagy energiákat mozgósítottunk a Kisvárdára valóban futballozni érkező és jól is játszó Doroggal szemben, ahogy tettük azt a Vác, a Mosonmagyaróvár vagy éppen a Siófok ellen mondta a tíz góljával a kisvárdai házi góllövőlistát is vezető Rajczi Péter a kisvardafc.hu-nak.

 

Az első félidő a miénk volt, de balszerencsés körülmények után megkaptuk az egyenlítő gólt, amelyet követően a második játékrész már valóban kiegyenlítettebbnek bizonyult. A nagy akarat meghozta a sikert, lehet, hogy picit szerencsénk is volt, de nagyon akartuk ezt a három pontot, és megérdemelten szereztük meg.

 

Pintér Attila elárulta, milyen edzőnek tartja magát – NB2.hu

YA szakember az őszinteséget nagyon fontosnak tartja.

 

 

Rajczi Péter 36 éves korát meghazudtoló mezőnymunkát végzett el, vasárnapi teljesítménye alapján nyugodtan tervezhet még vele a csapat, no meg ő maga is azzal, hogy szükség lehet rá.

 

Ezzel aláírta a jöévi szerződését?

Nem tudom, ráadásul egyelőre még csak a meccsekkel foglalkozunk felelte a korábbi 11-szeres válogatott támadó.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC