nb1.hu

Főzős példával várja a hétvégi rangadót Waltner Róbert

Nagy meccs vár a Rákóczira!

 

A Duna Aszfalt Tiszakécske ellen folytatja szereplését a Merkantil Bank Liga NB II-ben együttesünk – írja a rakoczifc.hu. A vasárnap 13 óra 30 perckor kezdődő bajnokit Szilágyi Sándor vezeti majd, míg segítői Csatári Tibor és Kormányos II. Gábor lesznek.

"A szintén újonc Tiszakécske otthonában szólítják majd pályára csapatunkat vasárnap. Érdekes bajnoki elé néznek a felek, hiszen az előző évadban a Tiszakécske az NB III. Közép, míg együttesünk az NB III. Nyugati csoportjában szerepelt, s jutott fel. Ráadásul mindkét együttes remek formának örvend, hiszen csapatunk tizenhárom, míg a Tiszakécske hét bajnoki óta nem talált legyőzőre. – Nehéz mérkőzésre számítunk, hiszen a Tiszakécske jól védekezik – mondta a soron következő ellenfélről Szakály Attila, csapatunk középpályása.

– Eddig csak háromszor kaptak ki, ami azt mutatja, hogy elég masszív csapat. Ugyan a bajnokság elejét nehezen kezdték, de aztán belerázódtak a másodosztályba. Mindenképp nyerni szeretnénk ezen a mérkőzésen is. Szakály Attila a Nyíregyháza és a Budafok ellen is csapatkapitányként vezette ki a Rákóczi a pályára. – Rajczi Péter és Hegedűs Dávid hiányában rám a választás, aminek örültem, az pedig külön feldob, hogy mind a két mérkőzésen nyerni tudtunk – mondta labdarúgónk, aki eddig négy gólt szerzett a bajnokságban.

Együttesünk a negyedik helyről várja a folytatást, s egy győzelemmel felléphetne a dobogóra, azonban nincs könnyű helyzetben a szakmai stáb, hiszen számos sérülés és egy eltiltás is nehezíti a feladatukat.

A Tiszakécske ellen nem léphet pályára Zsiga Ervin, akit a Budafok ellen megnyert mérkőzés hajrájában állították ki, mert ellökte ellenfelét, mikor a labda játékon kívül volt. Így a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága két soron következő bajnokira tiltotta el csapatunk támadóját.

– Sajnos sok a sérültünk és eltiltottunk is van, de bízom a játékosaimban. Nyilván könnyebb lenne, ha mindenki rendelkezésre állna, de abból kell főznünk, ami van – fogalmazott Waltner Róbert, csapatunk vezetőedzője."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC