nb1.hu

Fradi-nevelés igazolt Ceglédre

Aláírt a középpályás!

 

A cegledfoci.hu közleményét változtatás nélkül közöljük.

"Újabb igazolást jelenthet be csapatunk, a 24 éves, középpályás Gyürki Gergő nálunk folytatja pályafutását.

Gergő a II. kerületnél kezdte a labdarúgást 2002-ben, majd 2005-ben a Ferencváros utánpótlásába került, ahol U15-től, U19-ig minden korosztályos csapatban meghatározó játékosa volt az ország legmeghatározóbb klubjának. 17 évesen mutatkozott be a felnőttek között a másodosztályban, szintén zöld-fehér színekben, Lipcsei Péter irányítása alatt. Érdekesség, hogy akkor csereként beállva korábbi játékosunkat Peszmeg Viktort váltotta.

 

2012-ben Gyürki Gergő elhagyta a Ferencvárost és a Pénzügyőr SE-hez szerződött, ahol rendszeres játéklehetőséget kapott a felnőttek között. Első teljes felnőtt évében 17 alkalommal lépett pályára az NB III-ban, ahol 4 gólt szerzett. A jó szereplés meg is hozta a lehetőséget, hogy egy lépcsőt fentebb lépjen és Tatabányára került, ahol már az NB II-ben bizonyíthatott. Itt 13 NB II-es bajnokin és 5 Ligakupa mérkőzésen szerepelhetett, inkább az U21-es csapatnál kapott lehetőséget. E

gy éves kitérő után visszatért a Pénzügyőrhöz, ahol a BLSZ 1-ben 34 mérkőzésen szerepelt csapatában, ebből 31 alkalommal kezdőként számítottak rá és a bizalmat 15 góllal hálálta meg. Gyürki ezzel újra NB III-as szerepléshez segítette a Pénzügyőrt, ahonnan aztán elvitte a Haladás. A szombathelyi csapatnál 3 mérkőzésen kapott lehetőséget csereként. A szezon végén pedig a rendszeres játéklehetőség reményében Sopronba igazolt. A hűség városában ismét jó szezont futott a 2016/2017-es évadban, 35 mérkőzésen lépett pályára, ebből 17 esetben kezdőként és 5 gólt szerzett.

A tavalyi szezonban is meghatározó játékosa volt a kieső és komoly anyagi gondokkal küzdő Sopronnak. Harminc mérkőzésen számított rá edzője, 25 esetben kezdőként. A bizalmat pedig ismét gólokkal hálálta meg, 4 találatig jutott az előző bajnokságban. Az egyiket sajnos pont ellenünk szerezte az elhalasztott soproni mérkőzés pótlásakor.

Az jól látszik, hogy ha Gyürki Gergő megkapta a bizalmat és rendszeresen pályára léphetett, akkor mindig jól teljesített és gólokkal hálálta meg aktuális edzőjének, hogy számít rá a csapatban. Bízunk benne, hogy Gergő nálunk is remek szezont fog futni és jóvá teszi májusi hibáját és végre ceglédi színekben is a kapuba talál!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC