nb1.hu

FTC: NB I-es korrekorder kerül a másodosztályba

Budapest – Ő volt a legfiatalabb debütáló az élvonalban.

Lakatos István a 2015–2016-os szezonban az NB I legfiatalabb pályára lépője volt, a Ferencváros középpályása 2015 szeptemberében, a Puskás Akadémia ellen, 16 évesen debütált az élvonalban. Viszont az első csapatban bajnokin azóta nem játszott, az új idényt pedig már Soroksáron kezdheti – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

 

Azt követően, hogy Lakatos István két éve, 16 esztendősen debütált az NB I-ben, és játszott kétszer a Magyar Kupában, sőt gólt is szerzett, a 2016–2017-es szezonban tétmeccsen már csak az NB III-ban, a Ferencváros második csapatában szerepelt 14 találkozón (az első csapatban csupán felkészülési mérkőzésen jutott szóhoz), illetve az U19-es, korosztályos együttesben kapott lehetőséget.

 

Az U18-as válogatott labdarúgó az új idényben viszont már stabilan felnőttek között léphet pályára, ugyanis a Nemzeti Sport Online értesülései szerint az FTC kölcsönadta őt az NB II-es Soroksárnak, melynél több ferencvárosi kölcsönjátékossal is együtt futballozhat, illetve Lipcsei Péter lesz az edzője, aki hozzá hasonlóan a megszűnő FTC II-től került a nyáron a másodosztályú gárdához.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC