nb1.hu

Gyurta Dániel Felcsúton járt

Felcsút - A Kollégiumi Szalon vendége ezúttal London bajnoka volt.

A 2012-es játékokon 200 mellen aranyérmes Gyurta Dániel rengeteg érdekes kulisszatitkot osztott meg növendékeinkkel. Megtudhattuk, hogy a versenyek döntői előtt a japán riválisok számítanak a lelki hadviselés nagymestereinek és azt is, hogy hogyan lehet az apró, ellenfeleket kizökkentő praktikák ellen védekezni. A kiváló hangulatú, majd egy órásra nyúló beszélgetés során olimpiai bajnokunk felidézte pályafutása legemlékezetesebb pillanatait is, illetve elárulta: felcsúti látogatása előtt egy igen kemény, 9 kilométernyi úszást jelentő edzést teljesített  – jelentette a klub.
 

Hatalmasakat perelnénk a lúdtalpas válogatott helyében – NB1.hu

Természetesen Gyurta Dániel labdarúgáshoz fűződő viszonya is szóba került. London bajnoka elárulta, a sérülésveszély miatt csupán nézője a sportágnak, kedvenc csapata pedig a Manchester City. A kiváló úszótól megtudhattuk, ha a medence helyett a futballpályán kötött volna ki, mentalitása miatt szinte biztosan csatárként riogatná az ellenfelek kapusait.
 

Exkluzív interjú a New York ellen remeklő Sallói Istvánnal – NB1.hu

Gyurta Dániel számára az idei esztendőben a budapesti világbajnokság megnyerése a fő célkitűzés. Véleménye szerint a 200 mell élmezőnye jelenleg nagyon kiegyenlített, akár 6-7 úszó is jó eséllyel pályázhat az aranyéremre, közöttük az aznapi forma dönthet majd.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC