nb1.hu

Hatgólos, fordulatokban gazdag meccsen remizett a PAFC

Budapest – Gyepes Gábor a hajrában kapufás találattal egalizált.

Az NB II első fordulójában a tavasszal még élvonalban szerepelt Puskás Akadémia együttese a Soroksár csapatához látogatott.

 

Bár valamennyi klub törekedett arra, hogy a bajnoki rajtra kész legyen a kerete, a felcsúti együttesnél még az utolsó pillanatban is történt változás: egy nappal a mai meccs előtt kölcsönadta 19 éves támadóját, Sallai Rolandot az olasz Seria A-ban szereplő USC Palermonak. Ennek ellenére irigylésre méltó helyzetben van a vendégek szakmai igazgatója, Bognár György, hiszen így is számos gólveszélyes támadó áll a rendelkezésére. A találkozó fordulatokban bővelkedett, a szurkolók hat gólt is láthattak, a két együttes pedig egy-egy ponttal gazdagodott.

 

NB II, 1. forduló

 

Soroksár SC-Puskás Akadémia 3-3 (2-2)

 

Szamosi Mihály Sporttelep, 600 néző, vezeti: Németh Ádám (Horváth Zoltán, Hofbauer Roland)

 

Soroksár: Holczer – Fülöp, Gyepes, Gengeliczki, Valencsik – Csilus T., Huszák – Csilus Á., Sándor I., Pál A. – Lovrencsics. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.

 

Puskás Akadémia:Pogacsics – Heffler T., Tar, Spandler, Forró – Zsidai, Sándor Gy., Polonkai – Óvári, Tischler, Nagy Zs. Vezetőedző: Szíjjártó István.

 

A gólok története a hazaiak honlapjának tudósítása alapján:

 

15. perc: Sándor György átadása után az egyedül felejtett Nagy Zsolt a balösszekötő helyéről, 14 méterről, higgadtan helyezett a tehetetlen Holczer mellett a hosszú sarokba, 0-1.

 

18. perc: Sándor István lépett ki egyedül középen, higgadtan kicselezte Pogacsics kapust is, majd 6 méterről, ballal a hálóba gurított, 1-1.

 

21. perc: Forró a bal oldali alapvonalról hajszálpontosan gurított a kapu elé érkező Óvári Zsolt elé, aki két lépésről a léc alá lőtt, 1-2.

 

33. perc: Pál András használta ki fejelőtudását, Hefller és Tar szorításában a kapu közepébe bólintott, 2-2.

 

 

54. perc: Tischler indítása után Óvári a jobb oldali alapvonalról visszalőtte a labdát, védőink késlekedtek a felszabadítással, érkezett Zsidai és 7 méterről a léc alá bombázott, 2-3.

 

 

78. perc: Csilus Ádám lépett ki egyedül a védők közül, Pogacsics csak elütni tudta. Sárga lap és tizenegyes! A büntetőt Gyepes Gábor a jobb kapufa segítségével helyezte a hálóba, 3-3.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC