nb1.hu

Hatvan percet játszott emberhátrányban, mégis győzött a Balmazújváros

Balmazújváros – A Kisvárda lépéshátrányba került a Mezőkövesddel szemben.

A Merkantil Bank NB II 27. fordulójának rangadóján a Balmazújváros fogadta a Kisvárdát. A hazaiak fogadkoztak a mérkőzés előtt, mivel ősszel a Kisvárda 5-0-ra legyőzte Feczkó Tamás gárdáját.

 

Ennek szellemében kezdett a Balmazújváros, és úgy tűnt nem üres frázisokat puffogtattak a mérkőzés előtt, ugyanis a 27. percben Kovács Ádám találatával megszerezték a vezetést, majd négy perccel később Zsiga Ervin is betalált, így gyorsan kétgólos előnyre tett szert a hazai csapat.

 

Azonban a 33. percben Kovács Ádám piros lapot kapott, így a Kisvárdának majdnem 60 perc volt, hogy emberelőnyben megfordítsa a mérkőzést, ráadásul rúghatott egy tizenegyest, amit Erős Gábor értékesíteni tudott.

 

A második félidőben támadásban maradt a Kisvárda és az 53. percben ki is egyenlített Papucsek Barna révén. Ekkor úgy tűnt, hogy az emberelőnyben játszó vendégek bedarálják a Balmazújvárost, de a csattanó a 82. percben jött, amikor Zsiga Ervin újra megszerezte a vezetést a hazai csapatnak, majd a hosszabbításban Németh Ádám is betalált.

 

Ezzel a győzelemmel a Balmazújváros pontszámban beérte a Csákvárt, míg a Kisvárda lépéshátrányba került a Mezőkövesddel szemben.

 

Merkantil Bank NB II, 27. forduló

 

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-Kisvárda Master Good 4-2

G: Kovács (27.), Zsiga (31., 82.), Németh (91.) ill.Erős (35.), Papucsek (53.)
Kiállítva: Kovács (33.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC