nb1.hu

Helyzetjelentést adott Szijjártó István a sérültekről

Visszatért a megszokott program.

Miután a magyar labdarúgó válogatott vasárnappal bezárólag (sikerrel) letudta utolsó két Nemzetek Ligája mérkőzését, a héten folytatódik a bajnokság az első-, illetve másodosztályban is. Az NB I-ben szerdán pótolják a korábban elmaradt Vidi-Újpest összecsapást – ez lesz a fehérvári klub stadionavatója is egyben -, míg az NB II-ben vasárnap az őszi utolsó előtti forduló találkozóira kerül sor – jelentette a Csákvár honlapja.
 
– A héten már a versenyidőszaknak megfelelő program szerint edzünk – tudtuk meg vezetőedzőnktől, Szijjártó Istvántól. – A múlt heti regeneráció után immár mindenki teljes erőbedobással dolgozik. Sérültjeink állapota szépen javult, a Vasas elleni pénteki edzőmeccsen már a korábbi maródiak is pályára tudtak lépni.
 
Gajda Márkó például még a januári felkészülés idején szenvedett keresztszalag-szakadást, Deutsch László válla augusztus 5-én, Zalaegerszegen sérült meg, míg Papp Máté a szeptember 16-i, Békéscsaba elleni összecsapáson dőlt ki a sorból. Az angyalföldiek elleni felkészülési meccsen most mindhárman visszatérhettek a csapatba.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC