nb1.hu

Hiába listavezető a Békéscsaba, támadóval erősítettek

Szabadon igazolható futballista érkezett a klubhoz.

Remekül szerepel a Békéscsaba az NB II-ben, Boér Gábor csapata 23 ponttal áll a táblázat élén. Ugyan menetelnek a csabaiak, ennek ellenére egy új igazolást is bejelentettek a vezetők. A Sinan Sinanovic szerződtetéséről szóló cikket változtatás nélkül közöljük:
 
A Békéscsaba 1912 Előre a szakmai stáb kérésére és javaslatára 2018. október 1-től leigazolta Sinan Sinanovicot.
 
A 21 éves támadó szabadon igazolható játékosként, Nyíregyházáról érkezett a klubhoz – azaz a Békéscsabának nem kellett fizetnie az átigazolásért – és korábban a Kozármisleny együttesében, Gránicz Patrik csapattársaként is szerepelt. Bízunk benne, hogy a mohácsi születésű, magyar állampolgárságú, a támadó szekció mindkét oldalán bevethető, gyors és mozgékony labdarúgó nagy segítségére lesz csapatunknak. A Békéscsaba 1912 Előre vezetése és szakmai stábja – az igazolástól függetlenül – továbbra is változatlan koncepcióval, a saját nevelésű játékosaink beépítését tartja szem előtt, azonban tekintettel a sérültjeinkre és a bajnokság menetére mindenképpen szükséges lépésnek érezte az igazolás realizálását. Sinanovic a 2017/2018-as szezonban 29 bajnoki meccsen lépett pályára, ebből tizenegyszer kezdőként, melyeken három gólt szerzett – számolt be weboldalunknak Igricz Mihály klubigazgató.
 
Pillanatnyilag a tabella első helyén álló csapatunk számára egészen biztosan nagy erősítést jelent majd Sinan érkezése és a tervek szerint a holnapi Nyíregyháza elleni bajnoki mérkőzésen, 77-es számú lila-fehér mezben már pályára is léphet.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC