nb1.hu

Hosszú idő után térhet vissza a válogatott középpályás

Magának köszönhette a bajt, fatális butaság miatt.

Amikor az idei bajnokság első fordulójában, a Cegléd ellen hazai környezetben megrendezett találkozó második félidejére a szünetet követően nem jött ki a pályára Sándor György, még senki nem gondolta, hogy hetekre, mit hetekre, hónapokra kidőlt a sorból. Két és fél hónap után most jutott el odáig a rehabilitációban, hogy újra játékra jelentkezhetett – írta a Csákvár honlapja.
 
– Magam sem értem a sérülésem, egy fatális butaság miatt csak magamnak köszönhettem a kiesésem – elevenített fel sérülését Sándor György a keddi edzést követően. – Egy elveszett labdát akartam visszaszerezni, s túl nagy hévvel rontottam rá a ceglédi játékosra, aki ahogy kell, beállt elém. Az ütközés közben kibillentem az egyensúlyomból, s visszahajlott a térdem.
 
Korábban már volt hasonló sérülésed …
Tíz éve, mikor Angliába szerződtem, ugyanez a térdem sérült meg. Akkor is, most is megúsztam a műtétet, de időbe tellett, mire felépültem. Most már egy ideje a csapattal közösen végzem a munkát, s a pénteki, Honvéd elleni felkészülési meccsen már egy félidőt játszottam is. Nyilván kell még egy kis idő, míg utolérem magam, de már nagyon hiányzik a játék, s szeretnék segíteni a csapatnak a minél jobb szereplésben.
 
Szijjártó István legénysége a hét végén a Vác gárdáját fogadja. Hogy ott lesz-e a többiek között Sándor György, még nem tudni, a heti edzéseket követően, szombaton hirdet keretet vezetőedző.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC