nb1.hu

Hosszú kihagyás vár az angyalföldire

Orvosi diagnózis.

Íme, a Vasas bejelentése:
 
"Gyirmót elleni felkészülési mérkőzésünkön Borbély Bálint súlyos sérülést szenvedett. Középpályásunkat még a szünet előtt le kellet cserélni, hosszú kihagyás vár rá.
 
Borbély Bálint a szombati edzőmeccsünkön egy ütközés során lábközépcsont törést szenvedett. Több hétig nem számolhat vele Kis Károly vezetőedző.
 
 – Egy párharc során az ellenfél egyik játékosa térddel rácsúszott a lábfejemre – kezdte Borbély. – Azonnal éreztem, hogy nagy a baj, megpróbálkoztam ugyan a játékkal, de nem tudtam a lábamra állni, ezért még a szünet előtt cserét kértem. Azonnal bevittek a győri kórházba, ahol a röntgenvizsgálat után kiderült, hogy a kettes, a hármas és a négyes lábközépcsontom eltört. Most tíz napig fekvőgipszet kell viselnem, amihez elég nehéz hozzászoknom, mivel eddig még egyáltalán nem volt komoly sérülésem. Tíz nap után kapok járógipszet, ami egy fokkal már jobb lesz. Jó hír, hogy műtétre nincs szükség, de ez most kevésbé vigasztal.
 

Csapatorvosunk szerint hosszú kihagyás vár Borbély Bálintra.
 
 – Már a helyszínen valószínűsíthető volt, hogy Bálintnak eltört a lábközépcsontja, ezt a röntgenvizsgálat alátámasztotta. Egy ilyen csonttörésnek hat hét a gyógyulási ideje, ezt követően még kell 2-3 hét, hogy el tudja kezdeni a mozgást. Hozzávetőlegesen három hónap múlva lesz újra alkalmas a játékra – mondta dr. Lejkó Dezső."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC