nb1.hu

Hosszú perceken át tüntettek a friss listavezető szurkolói

Balmazújváros – Mit kaptak az első helyért cserébe a játékosok?

A mai napra pihenőt kaptak a játékosaink, s holnap kezdik meg a felkészülésüket a vasárnapi, Szeged 2011 elleni találkozóra. Feczkó Tamást  a Dorog ellen 2-1-re megnyert mérkőzésünkről kérdeztük. Természetesen a gratulációnk után – jelezte a klub honlapja.

 

– Azt kaptuk az ellenfelünktől, amit vártunk. A Dorog bizonyította, hogy egy nagyon jól felkészített, masszív együttes, amely bárki ellen képes a pontszerzésre. Nagyon jól is kezdték a találkozót, ám a csapatom a kapott gól után higgadtan, jól reagálta le a szituációt, és nagyobb tempóra kapcsolva viszonylag hamar megfordította az eredményt. Ezt követően taktikusan, rutinosan futballoztunk. Kerestük a vendégek védekezésén a réseket, melyeket meg-meg találtunk. A második félidőben egy harmadik góllal megpróbáltuk eldönteni a találkozót, s többször is adódott erre előttünk lehetőség, s nem csak rajtunk múlott, hogy ez végül nem sikerült. A legvégén még aztán izgulhattunk is.

 

– Mi volt annak az oka, hogy a találkozó záró harmadában – kívülről úgy tűnt, indokolatlanul – ilyen ideges lett a pályán a légkör?

– Több mint másfél éve vagyok itt edző, s olyat még nem tapasztaltam, mint most, hogy a lefújás után (ráadásul egy győztes meccset követően) a nézőink perceken keresztül hangosan fejezték ki nemtetszésüket a játékvezetői tevékenység miatt. Biztosan nem véletlenül látta közel ezer ember ilyen egyöntetűen a pályán történt eseményeket. Különben a szurkolóink ezen az estén is szenzációsak voltak, amit köszönünk nekik. Jóban, rosszban mellettünk vannak, s másként nem is lehetünk sikeresek. Egymás nélkül ez nem megy.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC