nb1.hu

Így mutatta be Kitl Miklóst az új csapata

Dorog - Remek igazolásnak gondolják.

 
Íme, a Dorog közleménye:
 
"A Dorogi FC szakmai stábja a téli átigazolási időszakban keresi/kereste azokat a jó képességű játékosokat, akik a tavaszi szezonban értékes tagjai lehetnek a csapatnak. Így került a képbe Kitl Miklós is. A középpályás fiatal kora ellenére NBI-es rutinnal rendelkezik, így remek igazolásnak ígérkezik.
 
Miklós 20 éves, 6 éves korában kezdett el focizni lakóhelyének, Kiskunmajsának a csapatában. Ezután a Honvéd Akadémiára került, majd Kecskemét lett a következő állomás. Itt 17 évesen megkapta az első profi szerződését, és bemutatkozott az NBI-ben. Az első profi szezon után – mivel a Kecskemétnek nem adták meg az NBI-es licenszet – új klubot kellett keresnie, így Diósgyőrre igazolt. A borsodi csapatnál 2,5 évet töltött el, január 21. óta pedig a Dorogi FC csapatát erősíti. 
 
Az edzőpárossal az igazolás előtt már beszélgetett, szimpatikusnak tartotta az általuk kitűzött célokat. Hétfőn túl is esett az első edzésen, megismerkedett a csapattal és a szakmai gárdával. Nagyon tetszett neki a családias hangulat, a fiúkkal azonnal megtalálta a közös hangot. Reális célkitűzésnek tartja az erős középmezőnyben maradást.
Bízik abban, hogy Dorogon kap elég játéklehetőséget és megmutathatja a tudását. Reméli, hogy a későbbiekben pedig visszakerülhet újra az NBI-be. 
 
Üdvözlünk a klubnál, sok sikert a játékhoz!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC