nb1.hu

Így várja a megyei rangadót az ETO

Győr - A cél az MTK ellen mutatott forma átmentése.

A múlt hétvégi, MTK elleni bravúros győzelem után vasárnap a Soproni VSE ellen játszik rangadót az ETO 14:30-kor a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában. A mérkőzésről az eto.hu készített beharangozót.

Az ETO menetelése Szentes Lázár érkezése óta töretlen. A csapat egyre jobb formában van, keményen készülnek edzésről edzésre, hogy győzni tudjanak. Vasárnap ismét igazi rangadóra kerül sor, megyebeli riválisunk, a Sopron otthonába utazunk.

Zamostny Balázs: „A csapattársaim nevében is mondhatom, hogy a hétvégi, Sopron elleni találkozótól egyértelműen győzelmet várunk. Örülnék, ha több góllal is tudnánk nyerni, és a minket elkísérő szurkolókat ezzel kiszolgálni. A Győr-Sopron, Sopron-Győr mérkőzés mindig rangadó volt, sok nézőre és parázs mérkőzésre számítok, nyilván a Fair Play keretein belül. Egyértelmű, hogy győzelmet és jó hangulatot várok a mérkőzéstől, és még egyszer kiemelném, a három pontért megyünk.”

Valóban úgy tűnik, hogy a csapat elkapta a fonalat, hiszen nem pusztán veretlenek 7 tétmérkőzés óta, hanem legyőzték a listavezető MTK-t, és most már csak 4. helyezett KBSC-t is. A legutóbbi győzelemmel sikerült a legjobb 10 közé kerülni a tabellán, az ETO a 9. helyről, 23 ponttal várja a Sopron elleni mérkőzést.

Szentes Lázár: „A soproni csapathelyezésétől függetlenül én úgy tartom, és úgy is készítettem fel a csapatot egész héten, hogy megyei rangadót fogunk vívni. Bízom benne, hogy az MTK ellen mutatott formánkat át tudjuk menteni és meg tudjuk szerezni a 3 pontot.”

Ellenfelünk, a Soproni VSE pillanatnyilag komoly gödörben van. Nekik sem indult jól a szezon, az első, és eddigi egyetlen győzelmüket a KBSC ellen a 12. fordulóban szerezték hazai pályán. Azonban ez sem lendítette túl őket a holtponton, az elmúlt 4 forduló mérlege 2 döntetlen és 2 vereség. A megyebeli 3 ellenfélből 2-vel már találkoztak, 2 hete döntetlent játszottak a Gyirmóttal, míg múlt vasárnap kikaptak a Mosonmagyaróvártól. Az eddigi teljesítményükkel 9 pontot gyűjtöttek, ami csak a tabella utolsó helyére volt elegendő. Nagy szükségük lenne egy újabb győzelemre, így egész biztos, hogy vasárnap oroszlánként fognak küzdeni a pályán.

Kulcsár Kornél: „Abban biztos vagyok, hogy nincs akkora különbség a két csapat között, mint amit a tabella mutat. Mi egy mély gödörbe kerültünk és szerintem egy győzelemmel sikerülne kijönni onnan. Kemény, harcos, de sportszerű mérkőzést várok, és természetesen soproni győzelmet.”

 

Így készültek az újpesti ultrák a Derbire – exkluzív felvételek – NB1.hu

Budapest – Betekintés a kulisszák mögé.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC