nb1.hu

Játékban szeretnének az ellenfél fölé kerekedni

Kisvárda – Révész Attila veszélyes csapatnak tartja a Ceglédet.

Az NB II-as bajnokság 18. fordulójában a tabella harmadikja, vagyis a Kisvárda Master Good utazik a hátulról a harmadikhoz, azaz a Ceglédhez, annak albertirsai albérletébe. Más-más célokért küzdő csapatok találkoznak vasárnap, ránézésre elvárható a vendégcsapattól, hogy megszerezze zsinórban harmadik győzelmét.

 

– A papírforma és a tabella alapján könnyűnek tűnő mérkőzés vár ránk, de aki ismeri a jelenlegi NB II-t, az tudja jól, hogy messze nem így van – mondta Révész Attila, a kisvárdaiak szakmai igazgatója a klub honlapjának. – A Cegléd hazai pályán szerezte az összes pontját, a Nyíregyháza ellen is képes volt egy félidő alatt három gólt szerezni, más kérdés, hogy azon a mérkőzésen végül kikapott. Mivel élet-halálharcot vívnak a bennmaradásért, biztosan elszántan fognak küzdeni, és legutóbb, a Puskás Akadémia is nehezen boldogult ellenük. A Cegléd védekezésben jól alkalmazza a területszűkítést, viszont a támadójátéka felépítésére viszonylag kevesebb gondot fordít és elsősorban pontrúgások után veszélyeztet. Ezekre fel kell készülnünk, miként arra is, hogy a bajnokság ezen időszakában a pályaviszonyok már nem a hozzánk hasonló „játszós” csapatoknak kedveznek. Ilyen körülmények között bármi előfordulhat, de nekünk feltett szándékunk, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést.

 

A legutóbbi két győzelme közül a dorogit (4–1) lehengerlő játékkal szerezte meg a Kisvárda, amely a Szeged 2011-gyel szemben (1–0) célfutballt mutatott be a három pont megszerzése érdekében, különösen a második félidőben. Melyik énjét veheti elő a csapat vasárnapra?

 

– Muszáj változtatnunk, most nem a küzdő jelleget domborítanánk ki, hanem játékban szeretnénk az ellenfél fölé kerekedni, ennek megfelelően állítjuk össze a csapatot – adott feleletet a kisvárdai szakvezető, akinek már csak azért is kell a változtatás eszközéhez nyúlnia, mert a Szeged elleni meccsen a csapatkapitányi karszalagot viselő Lucas Marcolini begyűjtötte az ötödik sárga lapját, így ő ezt a mérkőzést eltiltás miatt kénytelen kihagyni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC