nb1.hu

Jelentősen átalakul Várhidi Péter csapata

Az ETO és a Balmaz játékosát is tesztelik.

Íme, a Mosonmagyaróvár jelentése:
 
"Újabb három felkészülési mérkőzésen van túl csapatunk, elsőként a Pápa Perutz otthonába látogatottunk július 11-én, ahol 3-0-s győzelmet arattunk. Már a játék kezdetétől fölényben játszottunk, a három gól mellett több helyzetet is kidogoztunk, amiket sajnos nem sikerült teljesíteni, de abszolút pozitívum, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést.
Az összecsapáson Soron Tibor (Kaposvár), Bokros Tibor (Balmazújváros) és Nagy Tamás (ETO) próbajátékon vettek részt. Gólszerzőink Kapacina, valamint új igazolásaink Stieber és Szabó voltak.
 

A felkészülési időszakban fontos a megfelelő terhelés, 7.14-én szombaton két hazai edzőmérkőzést is játszottunk, ketté osztva a keretet. A keret egyik része Ajka, a másik Ménfőcsanak ellen játszott.
 
Ajka ellen sikerült magabiztos 2-0-s végeredménnyel zárni. A gólnélküli fordulás után a 75. percben Eszlátyi szerzett gólt, majd két perccel később a próbajátékon részt vevő Jelena (ZTE) is betalált. Keretünk második fele ifjúsági játékosokkal kiegészítve Ménfőcsanak csapatával játszott, ahol az eredmény 5-2 lett a Ménfőcsanak javára. A mieink gólszerzői Dina és Winkler voltak."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC