nb1.hu

Jó alapra építkezhet tovább a Szpari

Közvetlen rivális ellen készülnek.

A Nyíregyháza a Győrt fogadja az NB II 29 fordulójában. Az ETO játékosai két vereség után bizonyítanák, hogy nem tértek le a helyes ösvényről, míg a Szpari kétmeccses győzelmi sorozatát nyújtaná tovább. Így biztos, hogy parázs mérkőzésre számíthatnak a szurkolók, annak tudatában meg főleg, hogy a hazaiak egy győzelemmel pont jelenlegi vetélytársukat ugorhatnák át a tabellán. Sőt, ha minden eredmény jól alakul Zoran Spisljak alakulata számára, akkor akár három helyet is előre léphetnek. Ehhez a Vácnak a sereghajtó Monortól, a Csákvárnak pedig a Kaposvártól kéne kikapnia.
 
– Magas színvonalú mérkőzésre számítok, a győrieknél több olyan játékos is van, akik az élvonalban is szerepeltek. Szervezett, erős csapatról van szó, több poszton is veszélyesek, igyekeztünk felkészíteni erre a csapat tagjait. Nekünk jó alapot jelent a legutóbbi két mérkőzés melyet megnyertünk és gólt sem kaptunk, erre kell építenünk – mondta Zoran Spisljak a klub honlapjának.
 
A Nyíregyháza biztosan megtesz majd mindent azért, hogy győzelemmel mehessenek a válogatott szünetre, de afelől sincs kétség, hogy a Győriek is ugyanígy tesznek majd.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC