nb1.hu

Kész a keret, alakul a kezdő, még két edzőmeccse lesz a Csákvárnak

Csákvár – Toldi Gábor vezetőedzőnek tíz új játékost kell beépítenie a csapatba.

Másfél hét múlva már bajnoki pontokért lép pályára a Csákvár, addig azonban még két felkészülési találkozó vár játékosokra – olvasható a klub honlapján.

 

 

– Két labdarúgónk még távozott a napokban, mára viszont már véglegesnek tekinthető a keretünk – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk vezetőedzője, Toldi Gábor. – Csendes Péter Dunaújvárosban, Bartos Julián pedig Mosonmagyaróváron folytatja pályafutását, így alakult ki a két kapusból és húsz mezőnyjátékosból álló keretünk. Öt fiatallal (Damasdi, Erdei, Lőrincz, Mészáros, Pintér) számolhatok az ősszel, közülük kettőnek mindig a pályán kell lenni az új szabály szerint.

 

 

– A tervezett munkát elvégeztük, így nyugodtan várjuk a nyíregyházi bemutatkozást. Tíz játékos érkezett a nyáron, de mára sikerült közel azonos edzettségi szintre hozni a keret tagjait, mindenki bevetésre kész. A fejemben már egy, két kérdőjel kivételével összeállt a tervezett csapat. A ma esti Pénzügyőr, illetve a szombati Dunaújváros elleni találkozókon remélhetően minden és mindenki a helyére kerül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC