nb1.hu

Két csapat drukkereit akarja palira venni a Vasastól a riválishoz távozott támadó

Nyilatkozni tudni kellene!

Ádám Martin nem fogadta el a Vasas szerződéshosszabbítási ajánlatát, majd azt kérte az angyalföldi vezetőktől, hogy bontsák fel a szerződését, mert nincs értelme úgy Angyalföldön maradnia, hogy tudja, a nyártól úgyis másik csapatban focizik majd. Ádám búcsúzó  nyilatkozatában azt mondta az utolsó mondatában a piros-kékek honlapján, hogy „Sok sikert kívánok a csapatnak és a szurkolóknak egyaránt, nagyon fogok szurkolni, hogy meglegyen a feljutás."
 
Ez a nyilatkozat tegnap kora délután jelent meg.
 
Ma délelőtt meg már az alábbi nyilatkozat jelent meg a Kaposvár honlapján:
 
„Mindenképp váltani szerettem volna és a Kaposvár elsőre is szimpatikus csapatnak tűnt – nyilatkozta Ádám Martin. – A Vasassal játszottam a Rákóczi ellen, jó és szerényen futballozó együttesnek tűnt, ahol megkövetelik a munkát és azt, hogy a játékosok mindent megtegyenek a pályán a sikerért. Ez a felfogás kedvező számomra, hiszen olyan játékos vagyok, aki mindig 150 százalékot nyújt. Emellett Waltner Róbert személye is meghatározó volt. Többször beszéltem vele az elmúlt napokban és éreztem, hogy ragaszkodik ahhoz, hogy ide igazoljak.”
 
Tehát Ádám Martin nagyon szurkol annak, hogy a 7. Vasasnak meglegyen a feljutás, majd 24 óra alatt a 3. helyen lévő Kaposvárhoz igazol, ahhoz a gárdához, mely ugyanannyi pontot gyűjtött, mint a 2., azaz feljutó helyen telelő ZTE és csak 2 ponttal van lemaradva az éllovas Gyirmóttól.
 
Már eddig is nagyon érdekes a sztori, de ezt lehet még tovább spirázni!
 
Ádám azt mondta új csapatáról, hogy „megkövetelik a munkát és azt, hogy a játékosok mindent megtegyenek a pályán a sikerért.” 
 
Ami azt jelenti, hogy – szerinte (!) -, akkor a Vasasnál ez nem volt meg, annál a csapatnál, ahol a feljutás a cél, mely csapat Szanyó Károly irányításával csak nyert az utolsó 4 fordulóban és már csak 8 pontra van a feljutó helytől. Annál csapatnál, mely Szanyó kinevezése előtt közelebb állt az NB III-hoz, mint az NB I-hez, de az új tréner szemlélete miatt ismét elérhető közelségbe került az élvonal….
 
2019-ben valaki azt hiszi, ha 2 különböző csapat felületein mond valami szépet (ami egyenlő a panellel, azaz a klisével), akkor mindkét helyen letudja a kötelezőt és nem bukik le vele.
 
Mindezt 24 óra leforgása alatt.
 
Gratulálunk!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC