nb1.hu

Két hiányzója lesz a Balmazújvárosnak

Balmazújváros – Szergej Pacaj tudja, hogy már nem hibázhatnak.

Egy maratoni hosszúságú bajnokság vége felé közeledik a Merkantil Bank Liga, ahol még csak ezután fognak eldőlni a leglényegesebb kérdések. Szergej Pacaj másodedzővel erről, és a Soroksár elleni bajnokijukról beszélgetett a balmazfoci.hu.

 

– Tudtuk, hogy egy nagyon jó ellenfél, és egy hatpontos rangadó vár ránk. Az első játékrészben nehezen vettük fel a ritmust, s ekkor többet is védekeztünk, mint támadtunk. A második félidő már jobb volt, több lehetőségünk is volt ekkor, ám az ellenfélnek még több. Kis szerencsével egy pontot csak sikerült megszereznünk.

 

– Három meccs van hátra, s legközelebb a három ellenfél közül a tabellán leghátrébb (9.) állót, a Szolnokot fogadjuk.

 

– Ez is egy roppant nehéz találkozó lesz, de nem is emlékszem ebben a bajnokságban olyan mérkőzésre, amely könnyű lett volna. Egy jó csapat érkezik hozzánk, ahol vannak meghatározó labdarúgók, s akikre nagyon figyelnünk kell. Igyekszünk a lehető legjobban felkészülni ellenük, mert nyerni akarunk, nem hibázhatunk.

 

– Eltiltások miatt két helyen most biztosan változtatni kell a megszokott kezdőcsapatunkon.

 

– Igen, Tamás Laci és Bokros Tibi hiányozni fog eltiltás miatt, ám megvannak azok a labdarúgóink, akik helyettesíthetik őket. A heti edzésmunka alapján fog születni majd döntés most is a vasárnapi kezdőről.

 

Folytatja-e Kisvárdán Rajczi Péter? – NB2.hu

YFeljut vajon a csapat?

 

– 35 bajnoki forduló után vagyunk, érződik egyfajta fáradtság már ilyenkor?

 

– Ez a tizenhatcsapatos bajnokság vége felé is mindig érezhető volt. Ám nekünk ezzel nem szabad most foglalkoznunk. Vasárnap, és az azt követő két fordulóban fog eldőlni, hogy elérjük-e azt a célt, amelyért egész évben dolgoztunk. Ezért most minden erőnkkel a Szolnok elleni mérkőzésre koncentrálunk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC