nb1.hu

Kiderült mennyit kell kihagynia a Szpari támadójának

Nyíregyháza – Harsányinak ugyanolya sérülése van, mint Dragónernek.

Még a Kisvárda elleni találkozón sérült meg Harsányi Zoltán, a Nyíregyháza játékosa. A támadó egy mozdulat után fájdalmat érzett a lábában, de mivel pár perc múlva ez megszűnt, nem gondolta, hogy komoly a gond. Másnap reggel viszont ismét fájt a medencéjénél, ezért orvosi vizsgálatra ment.

 

– Az első diagnózis szerint csak meghúzódott a combközelítőm, de aztán a fővárosban egy specialista megállapította, hogy 1 cm hosszan be is szakadt. Műtétre szerencsére nincs szükség, de a megfelelő gyógyulás érdekében folyamatosan kezelésekre kell járnom. A héten végig Budapesten vagyok, és lézerrel valamint ultrahanggal próbálják lerövidíteni a gyógyulási időt. Soha nem volt még ilyen sérülésem, eddig minden húzódást "lábon hordtam ki". Nagyon sajnálom, mert így két hétig biztosan nem segíthetek a csapatnak – mondta Harsányi Zoltán a klub honlapjának.

 

A támadónak pontosan ugyanaz a problémája, mint Dragóner Filipnek. Utóbbi már túl van a kezeléseken és rehabilitációs edzéseket végez, de kérdéses a hétvégi játéka.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC