nb1.hu

Kirúgták a bajnokesélyes trénerét

Sokba került a fájó pofon.

Hatalmas zakót kapott a feljutásról álmodozó Gyirmót az előző fordulóban, Szepessy László csapata 5-1-re maradt alul a Budaörs ellen. A gyirmóti együttesnek ez volt zsinórban a második veresége a másodosztályban, hiszen a Mosonmagyaróvár is két vállra fektette Liptákékat. A gyengébb sorozat Szepessy László állásába került, íme a gyirmótiak hivatalos közleménye a döntésről:
 
"A mai napon a Gyirmót FC Győr vezetése közös megegyezéssel szerződést bontott Szepessy László vezetőedzővel.
 
A klubvezetés megvizsgálta a csapat szereplését és úgy értékelte a kialakult helyzetet, hogy a tavaszi teljesítményben nem látja a biztosítékot arra, hogy a elérjük céljainkat és feljutunk az első osztályba.
 
A klubvezetés köszöni a vezetőedző eddigi munkáját, annál is inkább, mivel a csapat jelenleg is feljutó helyen áll, és reális az esélye a feljutás kiharcolására.
 
Ami azonban tény, és amivel nem lehet vitatkozni, az a statisztika, amely alapján a csapat tavasszal mindösszesen a megszerezhető pontok 54,17%-át gyűjtötte be. Ebből hazai pályán 80%-ot, míg idegenben 11,1%-ot szereztünk, ami azt jelenti, hogy az idegenben mindösszesen egy pontot tudtunk gyűjteni három mérkőzésen.
 
A sorsolást megvizsgálva látható, hogy a folytatásban sem lesz könnyű dolgunk. Négy mérkőzést játszunk hazai pályán, míg ötöt idegenben.
 
A vezetőedzői feladatokat az eddigi szakmai igazgató Hannich Péter látja el.
 
A játékoskeret alkalmas a feljutás kiharcolására és az NB I-es szereplésre, ezért reméljük, hogy az új vezetőedzői feladatot ellátó Hannich Péterrel elérhetjük célunkat."
 
Az ETO is edzőt váltott kedden, a részleteket itt olvashatják. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC