nb1.hu

Kisvárda-PAFC: Mi lehet az üdvözítő taktika? Nehéz megmondani – Révész

Kisvárda – „Ha a játékosállományokat vesszük figyelembe, ki sem kellene mennünk a pályára.”

Az NB II 4. fordulójában óriási csatára van kilátás a két feljutásra is esélyes csapat, a Kisvárda és a Puskás Akadémia rangadóján.

 

– Most aztán tényleg nehéz megmondani, hogy mi lehet az üdvözítő taktika – sóhajtott Révész Attila, a Kisvárda Master Good szakmai igazgatója. – Szolnokon hatalmas labdabirtoklási és passzfölényben voltunk, az ellenfél térfelén járattuk a labdát, mégis kikaptunk. A Soroksár ellen viszont kiegyenlítettebb volt a játék, ám simán nyertünk. Az ráadásul egy dolog, hogy mi mit tervezünk, hiszen a mezőny kiemelkedő tudású csapata lesz az ellenfelünk, amely bárkire képes ráerőltetni az akaratát – tette hozzá Révész a szon.hu beszámolója szerint.

 

Tavaly az ilyen meccsekhez úgy álltak hozzá a várdaiak, hogy teher nélkül futballozhatnak. Most, hogy az élmezőnybe várják a csapatot: van veszítenivaló?

 

– Ha a játékosállományokat vesszük figyelembe, ki sem kellene mennünk a pályára, de a Soroksár és a Kozármisleny példája is mondathatja velünk, hogy lehet keresnivalónk– így Révész Attila. – Más kérdés, hogy nem rakunk eredménykényszert a játékosok vállára. Egyet szeretnénk: gólokat szerezni a Puskás ellen, meglátjuk, ez mire lesz elég. Nem engedünk a stílusunkból, és mivel a mezőny két leginkább támadó felfogású csapata találkozik egymással, biztosan látványos meccsre van kilátás. A Puskás szerdán több futballistáját pihentette, a mérések alapján nekünk is szükségünk van a játékoscserékre, így meg kell hoznunk olyan döntéseket, amelyekkel egy-egy közönségkedvenc kimaradhat a csapatból, ám nekünk nemcsak ennek a meccsnek, hanem az egész bajnoki sorozatnak a sikerességét kell a szemünk előtt tartani.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC