nb1.hu

Klausz váltja a Kispestre távozott trénert

Cegléd – Közbeszólt az MLSZ egyik rendelete…

A vezetőséggel pénteken mindenben megegyezett, meg is született a döntés: Klausz László lett a Cegléd vezetőedzője – tudtuk meg a labdarúgó NB II-ben legutóbb a 17. helyen végző klub hivatalos honlapjáról.

 

Klausz László a legutóbbi két szezonban a Szeged 2011 vezetőedzője volt – a 10., majd a 11. helyen végzett csapatával –, de elváltak az útjaik; ott időközben kinevezték utódjául Supka Attilát.

 

A ceglédiek honlapja megjegyzi: a következő szezonra a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kötelezővé tette az NB II-es bajnokságban is a legmagasabb edzői képzettségi szint (Pro Licenc) meglétét.

 

A ceglédieket a másodosztályban tartó Miskei Attila nem rendelkezik ilyen végzettséggel, nem maradhatott a vezetőedzői poszton – ehelyett elfogadta a Budapest Honvéd ajánlatát, a kispestiek utánpótlásában fog dolgozni. (A játékosként 27-szeres válogatott Klausz nemrég felvételt nyert a Pro Licences képzésre.) Klausz mellett egyelőre Trepák Attila kapusedző helye biztos a ceglédi szakmai stábban.

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről – NB1.hu

Magyarország – Féltucatnyi játékost küldenek el egy csapattól. Holman elmegy? Péntek 10.18: Herczeg András tervei A Loki vezetőedzője a Debrecen Televízió Köz-Ügy című műsorában elmondta, Danilovics helyett mindenképpen szerződtetni kell egy kapust, Osváth Attila (visszatért a Vasashoz, Angyalföldön kezdett) hiánya miatt jobb oldali védőt is igazolni kell, ráadásul ha Holman Dávid (Puskás Akadémia hívja) és Dusan Brkovics (a Vasas hívja) is elmegy, őket is pótolni kell.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC