nb1.hu

Komoly gödörben lévő csapattal meccsel a Kaposvár, de Waltner óvatos

A Rákóczi edzője szerint jót tett a játékosoknak a megyei rangadó megnyerése.

A Kaposvárnak a papírforma szerint kötelező otthon tartania a három pontot a Csákvár elleni vasárnapi bajnokin. A csákváriak ebben az évben hét bajnokit vívtak, de ebből csupán egyet tudtak megnyerni. A visszaesés egyik oka az lehet, hogy a télen Bobál Gergely, Tamás Nándor és Nagy Zsolt személyében három gólerős játékos is búcsút intett Szijjártó István csapatának. 
 
Az előjelek ellenére sem veszi félvállról a hétvégi mérkőzést Waltner Róbert. A Rákóczi mestere szerint van tartása a riválisnak, amit igazol, hogy csak hétszer maradtak alul eddig a bajnokságban. Érdekesség, hogy a feljutásról álmodozó Gyirmót nyolc vereséget tud felmutatni. 
 
"A Csákvár együttesének van tartása, csak hétszer kaptak ki, kevesebbszer, mint a második helyen álló Gyirmót. Jó csapat, amelynek megvannak az erősségei, illetve a gyengéi, mint ahogy nekünk is. Minden meccs más és más, így abból nem indulhatunk ki, hogy egymás után négyszer nem nyertek. Hazai pályán természetesen győzni szeretnénk. Remélem, a mi akaratunk érvényesül majd a mérkőzésen és otthon tartjuk a három pontot" – fogalmazott a Rákóczi mestere.
 
Waltner Róbert játékosai az előző kanyarban a megyei rivális Siófokot múlták felül. Ez a siker duplán fontos volt a kaposváriaknak, hiszen két döntetlen után találtak vissza a győztes útra.
 
"Két döntetlen után tudtuk megnyerni a rangadót, így ennek is köszönhetően jó hangulatban telt a hét. Nem szabad azonban hátradőlni a sikert követően, hanem ugyanazzal a hozzáállással kell továbbmenni a Csákvár ellen is. Minden meccsre úgy készülünk, hogy megpróbálunk nyerni. Remélem sikerül otthon tartani a három pontot" – vélekedett Waltner.
 
Az őszi idényben a Csákvár otthonában 3-3-as döntetlennel zárult a két gárda ütközete.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC