nb1.hu

Kovács János eredményesebb támadójátékot akar a PAFC ellen

Kisvárda – A hazaiak edzője úgy érzi, még nem ért össze a felcsúti csapat.

A Merkantil Bank NB II 4. fordulójában a 3. helyen álló Kisvárda a bajnokság legerősebb keretével rendelkező Puskás Akadémiát fogadja. A rangadó előtt a Kisvárda edzője, Kovács János a klub hivatalos honlapjának értékelte a legutóbbi Szolnok elleni botlást, és beszélt a várakozásairól a mai rangadó előtt.

 

– Hogyan emlékszik vissza Szolnok elleni vereségre? Rengeteg hiba volt a védekezésben, sikerült ezeket kijavítani az elmúlt napokban?

– Kényes kérdés, mert szomorúan emlékszünk vissza, hisz vesztes mérkőzés volt. Belehibáztunk, nem 1-2 ember, hanem a csapat. A védekezésünkön el kellett gondolkodnia a szakmai stábnak, hogy a legrövidebb időn belül ki tudjuk ezt javítani. Ezen dolgoztunk a napokban. Reméljük, hogy kicsit pontosabbak és hatékonyabbak leszünk, és még egyszer ilyen óriási hibákat nem fogunk elkövetni. Úgy várom a Puskás elleni rangadót, hogy ezeket ki tudjuk szűrni, és ebből pozitívan tudunk majd kijönni.

 

– A Szolnok elleni mérkőzésen megfigyelhető volt, hogy a játékosok szellemi teljesítménye gyengébb volt. Sikerült ezen változtatni?

– Minden mérkőzés más, a játékosok állapota különböző. Mint az előzőkben is beszéltünk róla, a szerda és vasárnapi mérkőzések közel vannak egymáshoz. Nehezebben regenerálódnak, és a szervezet is nehezebben dolgozza föl. Egyes játékosoknál könnyebben, több játékosnál viszont nehezebben megy végbe ez a folyamat. Nálunk most úgy tűnt, hogy a védekezésben egy dekoncentrációt idézett elő, ezt nehezebben tudtuk orvosolni, viszont a második félidőben sokkal jobban meccsben tudtunk lenni. Harcoltunk az egyenlítésért, tehát úgy ítélem meg, hogy a szerda és vasárnapi mérkőzés között van három pihenőnap, vasárnap szerda között viszont csak kettő volt. Remélem, ez a mérkőzésen meg fog mutatkozni.

 

– Az egész mezőny legerősebb keretével rendelkező csapata, a Puskás Akadémia érkezik Kisvárdára. Hogyan készült a csapat a mérkőzésre?

– Szokásos ritmusban. Volt javítani valónk. Azt hogy a Puskás milyen nem kell bemutatni, hisz az NB2 legjobb játékosállományával rendelkeznek. Taktikailag is fegyelmezett csapatról beszélhetünk. Azonban még náluk is vannak hiányosságok, nem értek úgy össze, hisz átalakulóban van a csapatuk. Részünkről a támadójáték eredményességét várom, és mint egységes csapat a közönség támogatásával győzni tudjunk.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC