nb1.hu

Kritizált a Vasas-edző, szerinte ez a legnagyobb gond

Kis Károly nem elégedett az eddigi eredményekkel.

Tizenkét forduló már lepörgött az NB II idei szezonjából, de a Vasas még nem talált legyőzőre. A veretlenség ellenére nem lehetnek maradéktalanul elégedettek az angyalföldi drukkerek, hiszen négy győzelem mellett nyolc döntetlent tudnak felmutatni a játékosok.
 
Kis Károly vezetőedzővel a klub honlapja készített egy hosszabb interjút, amelyben őszintén beszélt az eddigi produkcióról.
 
"Számba véve az eddigi meccseket, a gyűjtött pontokat és a mutatott játékot, minden vagyok, csak elégedett nem. Veretlenek vagyunk ugyan, de a győzelmeink száma jóval kevesebb a reméltnél, és a tabellán sem olyan pozícióban vagyunk, ami elégedettséggel kellene eltöltsön bennünket. Aki látta a mérkőzéseinket, az tudja, hogy ugyan veretlenek vagyunk, de ki is kaphattunk volna legalább kétszer. A másik oldalról igaz ez a mondat úgyis, hogy lehetne három-négy győzelemmel többünk is. Mit jelent ez? Azt, hogy sok esetben meglehetősen kiegyensúlyozatlan volt a játékunk, nem volt biztos az, hogy mi történik velünk azon a mérkőzésen, érvényesül-e az akaratunk, nyerünk-e vagy veszítünk. Eddig a kiegyensúlyozatlanság a legjellemzőbb szó a szezonunkra, ami nagyon zavar, mert soha nem volt jellemző a csapataimra" – fogalmazott a tréner.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC