nb1.hu

Kulcsembere nélkül fogadja a Vasas a tavalyi NB I-es riválist

Szanyó Károly kiszolgálná az angyalföldi szimpatizánsokat.

A Vasas a legutóbbi három bajnokiját veretlenül zárta, a begyűjthető kilenc pontból hetet szerzett meg az angyalföldi csapat, amely vasárnap a Balmazújváros ellen folytathatja a menetelését. A legutóbbi szezonban még az élvonalban szereplő újvárosiak az előző fordulóban kellemetlen vereséget szenvedtek a Monor vendégeként, ennek ellenére jó döntésnek bizonyult Toni Golem kinevezése, hiszen a horvát szakemberrel szorgosan gyűjtögetik a pontokat a hajdúságiak. 
 
Szanyó Károly is tisztában van azzal, hogy Golem érkezésével új fejezet kezdődött a Balmaznál, így nem számít könnyű mérkőzésre, de tanítványai igyekeznek kiszolgálni a drukkereket, és szeretnék legyőzni a vetélytársat. A tréner elmondta, a Kaposvárral vívott rangadón megsérülő Murka Benedek nincs bevethető állapotban. Murka kiesése érzékeny veszteség lehet, hiszen a 21 éves futballista abszolút kulcsembernek számít a fővárosiaknál, amit bizonyít, hogy ebben a szezonban 1644 percet töltött a pályán az NB II-ben. 
 
"Szeretnénk kiszolgálni a lelkes szurkolóinkat, és természetesen csak a három pont megszerzése az elfogadható. Ellenfelünk tavasszal stabilizálta a helyzetét, kevés gólt kapnak és idegenben is gyűjtögetik a pontokat. Valószínűleg hozzánk is ezzel a szándékkal utaznak, de ha olyan elszántsággal és akarással játszunk, mint a legutóbbi három mérkőzésünkön, akkor nem maradhat el a győzelem. Murka Benedek a Kaposvár elleni mérkőzésen szenvedett komoly sérülést, sajnos még nem épült fel, ezért rá nem számíthatok" – nyilatkozta Szanyó Károly.
 
A Vasas-Balmazújváros mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik a Szusza Ferenc Stadionban. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC