nb1.hu

Lassan be kellene jelentenie a Vasasnak is az új edzőjét

Budapest - Ismét összeülhetnek a vezetők.

„A jelenlegi információk szerint egy felkészülési mérkőzést biztosan játszik csapatunk júniusban: 23-án, szombaton, Putnokon lépünk pályára, amellyel pótolnánk a márciusban elmaradt mérkőzést. Ezzel a találkozóval nyitnák meg ünnepélyesen a Vasas és a magyar válogatott egykori klasszisáról elnevezett, Várady Béla Sportközpontot.
 
A 20 csapatos 2018-2019-es NB II-es bajnoki évad július 29-én vasárnap kezdődik. Az idén 21 fordulót rendeznek, köztük két hétközi fordulóval, szerdán (augusztus 15-én, és szeptember 26-án). Az idei utolsó, 21. fordulót december 9-én, vasárnap tartják.” – jelentette be a Vasas.
 
Mint már többször jeleztük, a héten még több egyeztetésre sor kerül Angyalföldön. Új tulajdonosa lesz a piros-kékek utánpótlásának, ennek a „szakosztálynak” is Vancsa Miklós lesz az ügyvezetője, de ma és holnap elkezdhetnek dönteni a játékoskeret tagjainak a sorsáról, valamint az új vezetőedző kilétéről is. Nyilván az az ideális, ha előbb az utóbbi van meg, aki aztán majd kialakítja a felkészülési programot is.
 

null

null

Mint már ősszel jeleztük (amikor először megírtuk, hogy az eddig remek munkát végző Michael Oenning és a játékosok között megszakadt az összhang, ami nagy bajt vonhat maga után) a Vasas holdudvarában a legtöbben azt szeretnék, ha Mészöly Géza ülne a kispadra. Ezt az értesülést később a Nemzeti Sport is megerősítette.
 
A végső döntés azonban ebben az esetben is kizárólag Jámbor János tulajdonosé.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC