nb1.hu

Lipcsei szerint komoly szükségük van a bajnoki szünetre

Ki kell rángatniuk magukat a szakadékból.

 

A soroksarsc.hu írása:

 

"Még talán ki se hevertük a szerdai sokkot, máris nyakunkon az újabb bajnoki forduló. Vasárnap 15 órakor az újonc Monor együttesét fogadjuk a Haraszti úti pályán. A találkozót Zierkelbach Péter vezeti, segítői Szalai Balázs és Garai Péter lesznek. Ugyan eredetileg ezt a mérkőzést a monoriak óbudai albérletében kellett volna vasárnap megrendezni, ám az újonc kérésére a két klub felcserélte a pályaválasztói jogot, így a Szamosi Mihály Sporttelepen lesz az összecsapás.

– A válogatott Nemzetek Ligája-összecsapásai miatti első bajnoki szünet nem jött jókor nekünk, hiszen akkor lendületben volt csapatunk. Most azonban azt kell mondanom, vasárnap után szükségünk lesz a két hetes "pauzára" – felelte honlapunk érdeklődésére a ZTE elleni találkozót követően vezetőedzőnk, Lipcsei Péter. – Négy vereséget szenvedtünk el zsinórban, muszáj rendeznünk a sorainkat. Sőt, már most a Monor ellen óriási szükségünk van a három pontra, hogy ne szakadjunk le az élmezőnytől. Sajnos a sérülések miatt néhány játékosom kényelmesebbé vált az elmúlt hetekben, s ez nagyon nem jó. Vasárnap csak óriási akarattal futballozva rángathatjuk ki magunkat abból a szakadékból, ahova mi taszítottunk saját magunkat.

A Monor együttese jelenleg a 19. helyen tanyázik a bajnokságban, két rutinos játékosa, Bori Gábor és Fülöp Noel mellett csupa fiatal alkotja keretét. Ugyan hatszor is vereséget szenvedett a gárda, ám mindannyiszor egyetlen góllal maradt alul, azaz egyszer sem futballozták le a pályáról. Utolsó két meccsén veretlen maradt, a Vác ellen 2-1-re nyert, míg szerdán, Dorogon a 90. percben szerzett góllal döntetlenre végzett. A vasárnapi fordulót követően két hetes szünet következik a bajnokságban, legközelebb október 21-én lépnek pályára a csapatok."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC