nb1.hu

Mátyus: Bár a tabella élén állunk, még nem mi vagyunk a legjobb csapat

Nyíregyháza – A Balmazújváros meglepte a Szparit, Vólent duplázni tudott.

Mint arról beszámoltunk, az NB II 10. fordulójának a rangadóján a Nyíregyháza hazai pályán szenvedett 3-1-es vereséget a Balmazújvárostól. http://nb2.hu/hirek/beszamolok-az-nb-ii-10-fordulojanak-a-merkozeseirol

 

Az első helyzet a Szpari előtt adódott, Harsányi lépett ki a bal oldalon, de Horváth a kapujából kifutva mentett. A másik oldalon Kovács lőtt 20 méterről, fölé szállt a labda. A 6. percben Sigér próbálkozott, ő mellé lőtt, a másik oldalon pedig Rubus fejesét fogta a kapus. Mindkét csapat szervezetten védekezett, így nagy helyzet nem alakult ki az első negyedórában.

 

A 19. percben megszerezte a vezetést a Balmazújváros, egy eladott labda után Fekete lépett ki középen egyedül, és higgadtan a kapuba gurított, 0-1.A másik oldalon Rudolf lőtt távolról, mellé ment a labda. A kapott gól utáni sokkból magához tért a Nyíregyháza, mezőnyfölénybe került, de a vendégek őrizték előnyüket. A 40. percben Harsányi tört be a 16-oson belülre, de tisztáztak a védők, mielőtt lőhetett volna. A hajrában beszorította ellenfelét a Szpari, egymás után jöttek a pontrúgások, a Balmazújváros viszont veszélyesen kontrázott. Több gól nem esett, a szünetben a vendégek vezettek – számolt be a nyiregyhazaspartacus.hu.

 

A második félidő Zsiga lövésével indult, Hermány magabiztosan védett. Ezt tette a másik oldalon Horváth is, Tisza szabadrúgását ütötte ki. Dragóner lépett ki ígéretes helyzetben, az utolsó pillanatban becsúszva szerelték. Egy szabadrúgás után Ur fejelt veszélyesen, Horváth védett, de az asszisztens lest is jelzett. Az 58. percben növelte előnyét a Balmazújváros, egy bal oldali beadásra a frissen beállt Vólent érkezett pontosan, és közelről a kapuba lőtt, 0-2. A 65. percben szépített a Szpari! Rudolf Gergely szabadrúgása után Ur László fejelt a kapuba, 1-2!

 

A gól után is támadásban maradt a Nyíregyháza, próbált egyenlíteni, Vólent azonban lehűtötte a kedélyeket. A 70. percben a jobb oldalon lépett ki, ellökte Kártikot, majd a kapuba lőtt, 1-3.Próbált újabb gólt szerezni a hazai gárda, egy szöglet után Szécsi alig fejelt fölé. A 83. percben Dragóner indult meg középen, kicsit meglökték, így nem jutott lövőhelyzethez, majd Rudolf cselezte be magát a 16-oson belülre, de pontatlanul célzott. Szécsi is megpróbálta 20 méterről, a lövése mellé ment, majd Heffler labdája centikkel ment mellé. A 91. percben egy szabálytalanság miatt Rubust kiállította a játékvezető. Az eredmény nem változott, a Szpari vereséget szenvedett.

 

Mátyus János:– Ma beigazolódott, amit korábban mondtam, hogy bár a tabella élén állunk, még nem mi vagyunk a legjobb csapat. Sokat kell még dolgozni azért, hogy azzá váljunk.

 

Nyíregyháza Spartacus – Balmazújváros 1-3 (0-1)

G.: Ur (65.), ill. Fekete Á. (19.), Vólent (58., 71.)

Városi Stadion 2100 néző

Jv: Andó-Szabó Sándor ( Vígh-Tarsonyi, Galán)

 

Nyíregyháza:Hermány – Szokol, Rubus, Ur, Farkas – Kártik, Rudolf, Pálinkás(Dragóner a szünetben) – Rezes (Szécsi 76.p), Tisza, Harsányi (Heffler a szünetben). Vezetőedző: Mátyus János

 

Balmazújváros:Horváth – Virág, Tamás, Fekete ( Vólent 56.p), Rus, Zsiga, Németh(Bokros 55.p), Bódis, Sigér, Kovács(Farkas 78.p), Belényesi. Vezetőedző: Feczkó Tamás

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC