nb1.hu

Megerősítették: 3-4 Szpari-igazolás várható

Nyíregyháza – A város honlapja elemezte a helyzetet.

A 10. helyről várhatja a tavaszi folytatást a Nyíregyháza Spartacus. A labdarúgó csapat 9 pontos hátrányban van a feljutást érő második helyhez képest. Az együttes vezetése bízik abban, hogy sikerül ledolgozni a különbséget – jelentette a város honlapja.

 

 Az utolsó őszi meccsen nem csak a Csákvárral, hanem a viharos erejű széllel, és a fagyott talajjal is meg kellett küzdenie a Nyíregyháza Spartacusnak. Bár a második félidőben több nagy helyzete is volt a Szparinak, nem sikerült kihasználni a lehetőségeket, így maradt a 0-0. Az együttes ezzel a 10. helyen zárta az évet.

 

– Nehéz időszak van a csapat mögött, többek között egy edzőváltással, ezért jól jön a szünet. Annak nagyon örülök, hogy a labdarúgók fogékonyak arra a munkára amit közösen elkezdtünk, és nagyon remélem, hogy egy jó felkészülés után tavasszal sikerül elérni a célunkat, a feljutást – mondta Véber György vezetőedző, Nyíregyháza Spartacus

 

Jelenleg 9 pont a hátránya az együttesnek a már feljutást érő második helyezett csapathoz képest, ami a szakmai stáb szerint a hátralévő 18 meccsen ledolgozható. A felkészülés január 4-én kezdődik, de a téli szünetre is kaptak programot a játékosok, mindenki egyénre szabott edzésterv alapján készülhet. A téli szünetben kétszer is egy-egy hetes edzőtáborba utazik majd a Szpari Törökországba. A keretben is lehet változás, 3-4 új labdarúgó igazolhat Nyíregyházára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC