nb1.hu

Meghatározó győzelmet értékelt a ZTE mestere

A diadal ellenére is volt min bosszankodnia.

Rettentő fontos, a szezon folytatására meghatározó jelentőséggel bíró győzelmet aratott a Zalaegerszeg a Dorog otthonában. Dobos Barna legénysége ezzel a diadallal négy ponttal meglógott a nagyot bukó Gyirmóttal és a kisebbet botló Kaposvárral szemben.
 
Bár a hazaiak nagyon gyorsan, már a 3. percben megszerezték a vezetést, Babati nem sokkal később egyenlített, majd még az első félidőben Farkas fordított. Ezzel elégedett is volt a zete edzője, de kevésbé azzal, hogy nem zárták le a meccset.
 
– Örülök, hogy a kapott gól után azonnal javítani tudtuk a hibánkat és végül magabiztos játékkal nyertünk. Azt viszont sajnálom, hogy a harmadik gólt nem tudtuk megszerezni, mellyel végleg lezárhattuk volna a meccset – nyilatkozta Dobos Barna a meccset követően.
 
A nemrég még a bajnoki címért hármas holtversenyben csatázó ZTE fontos előnyre tett szert a válogatott szünet előtt. Kényelmes helyzetből, nyugodtan figyelhetik, és tervezhetik meg a bajnokság folytatását, mely során még közvetlen riválisaik egyikével, a Gyirmóttal találkoznak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC