nb1.hu

Megkérdeztük a Vasast, elengedik-e a legjobbjaikat a Vidihez és a Fradihoz

Budapest – Vancsa Miklós ügyvezető új feladatot kap.

Ha egy csapat kiesik az NB I-ből, természetes, hogy a (volt) riválisok próbálják elhappolni a legjobbjaikat. A Vasas, annak ellenére, hogy kiesett, tele van ígéretes tehetségekkel, akik már a válogatotthoz is odakerültek.
 
Friss hír, hogy Nagy Gergőt vinné a Paks, az meg egyébként hónapok óta slágertéma, hogy Vida Máté, Berecz Zsombor és Hangya Szilveszter iránt több klub is érdeklődik, élükön a Videotonnal és a Ferencvárossal. A kialakult helyzetekről Vancsa Miklóst, az angyalföldiek ügyvezetőjét kérdeztük:
 

null

null

„A Vasassal kétszer, az Egerrel egyszer jutott vissza a csapatunk egyből az élvonalba. Tulajdonosi döntés lesz, hogy most milyen koncepció mentén haladunk majd. A szellemi és az anyagi tőke adott az azonnali felkerüléshez. Olvassuk a híreket, de mindenki elhiheti, egyetlen játékosunk után sem kaptunk még ajánlatot. Berecz Zsombor iránt itthonról és külföldről is érdeklődött már egy csapat, de ennyi történt csak. Létezhet olyan ajánlat, amelyre nem mondanánk nemet, de eddig sem az értékeink értékesítése volt az elsődleges szempontunk. És hagy nyugtassak meg mindenkit: a Vasas élt, él és élni fog!”
Az nb1.hu úgy tudja, Vancsára kettős feladat vár majd, mert új utánpótlás tulajdonos felkérte már az ügyvezetői feladatkörre, de vezető azt mondta, ezekről a fejleményekről még nem jött el az ideje, hogy bármit is mondjon.
 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC