nb1.hu

Megkönnyezte gólját a Kisvárda csatára

Kisvárda – Délczeg nagy utat járt be újabb találatáig.

Mint ismert, az NB II 2. fordulójának vasárnapi rangadóján 3-1-re nyert az ETO FC vendégeként Győrben a Kisvárda. A vendégcsapat harmadik gólját az a Délczeg Gergely szerezte, aki reméli, ezzel végleg maga mögött hagyott egy nehéz időszakot.

 

„Tudom, nem volt nagy gól, de csak ott kellett lennem, ahova a labda kipattant a kapusról, és ennyi talán már kijárt nekem. Hihetetlenül boldog voltam, a gólöröm végét kicsit meg is könnyeztem” – nyilatkozta találatával kapcsolatban klubja honlapjának a játékos.

 

Délczeg kálváriája egy éve kezdődött, amikor éppen az idényrajt előtt szárkapocs-csonttörést szenvedett.Miután felépült, tavasszal a combhajlító-izmával támadtak gondok. Legutóbb 2016. április 30-án szerepelt úgy a kezdőcsapatban, hogy nem sérülés miatt kellett lecserélni, a tavalyi bajnokságban mindössze három tavaszi bajnokin, a ZTE, a Nyíregyháza és a Siófok ellen jutott szóhoz csereként. Most ismét versenybe száll a kezdőcsapatba kerülésért.

 

„Ez nem lesz könnyű feladat, hiszen öten vagyunk a két csatárposztra, de a hétközi edzéseken és a meccseken is olyan teljesítményt akarok nyújtani, hogy a mesternek eszébe se jusson kihagyni a csapatból” – fogadkozott a korábban például a Budapest Honvédnál is megfordult 30 esztendős támadó.

 

A Kisvárda legközelebb vasárnap 17.30-tól lép pályára a másodosztályban, akkor a ZTE látogat Délczegékhez.

 

Katari vendégek és megoldandó feladatok Zalaegerszegen – NB2.hu

Ingyenes edzőmeccs Egerszegen

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC