nb1.hu

Megköszönték Szanyó Károly munkáját

Csákvár – A Puskás Akadémia volt edzője váltja.

A labdarúgó NB II-ben sereghajtó Csákvár megvált Szanyó Károly vezetőedzőtől, akinek a helyét Szijjártó István veszi át.

 

Szanyó Károly az előző szezonban a Kozármisleny vezetőedzője volt, és csapatával ádáz küzdelmet folytatott az NB II-ben maradásért a Csákvár ellen – Szanyó együttese búcsúzott, a csákváriak megőrizték másodosztályú tagságukat.

 

A tréner ezt követően épp a Csákvárhoz szerződött, de az új idény nem úgy kezdődött, ahogyan azt remélték: nyolc fordulót követően az együttes még nyeretlen, három pontot szerezve az utolsó helyen áll. Vasárnap hazai pályán 5–1-re kikapott a Gyirmót FC Győrtől.

 

A klub vezetősége ma jelentette be, hogy megváltak Szanyótól, és a Csákvár új vezetőedzője a legutóbb a Puskás Akadémiánál dolgozó Szijjártó István lesz.

 

„Tegnap éjszakába nyúló megbeszélés végén klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott csapatunk vezetőedzőjével, Szanyó Károllyal” – írja az aqvitalfc.hu.

 

„Bár szakmailag és emberileg sem volt semmi gondunk Szanyó Károllyal, az eredmények olyannyira nem jöttek, hogy kénytelenek voltunk a szerződésbontás mellett dönteni – informálta kedden a hivatalos honlapot Bertalan Zsolt ügyvezető. – A mai edzés előtt tájékoztattuk a játékosokat a történtekről és bemutattuk új szakvezetőnket, Szijjártó Istvánt.”

 

Az új vezetőedző munkáját is Somogyi Krisztián és Szűcs Lajos segíti.

 

 

 

Így tette tönkre a labdarúgás a gyermekkori álomvilágomat – NB1.hu

Adócsalók: nehogymá’ Panamán keresztül érkezzen a sör!

 

 

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC