nb1.hu

Megvan Horváth Ferenc helyettese

Hivatalos bejelentés!

Íme, a Balmazújváros bejelentése:
 
"Bekő Balázs irányítja a mai naptól a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapatát.
 
 
A tréner 1971. december 15-én született Budapesten.
 
Ő maga is futballista volt, méghozzá középpályásként. Profi labdarúgóvá a Videoton FC-nél vált, hiszen 1990-1997 között a székesfehérváriak labdarúgója volt. Aztán egy rövid időre a Ferencvároshoz igazolt, majd ezt követően 1999-ig volt a Gázszer FC focistája. 1999-2001 között soros ellenfelünk (Vasas FC) csapatát erősítette, aztán még egy kis időre visszatért “anyacsapatához”, a Videotonhoz. 
 
Edzői karrierje 2009-ben indult, akkor a Videoton másodedzője lett, és 2011-ig volt a klub kötelékében. Ezt követően egy év a Budaörsi SC-nél már vezetőedzőként, majd 2013-2015 között a Kecskeméti TE csapatát irányította. Ezután Diósgyőrben, majd Győrben vállalta az edzői szerepkör betöltését. Legutóbb pedig a Soproni VSE együttesét irányította, ahol munkaköre a 2017/2018-as szezon végén szűnt meg.
 
A 2010/2011-es bajnokságban a Videotonnal bajnok lett!
 
Vezetőedzőnk eddig minden csapatánál motivált, sikerre éhes ember volt, aki a munkában nem ismert lazaságot, mindig a maximumra törekedett.
 
“Azért vállaltam el ezt a feladatot, mert az ember szeret dolgozni, én nagyon szeretem a munkámat, és szeretem a kihívásokat. A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő egy olyan klub, ahol lehet dolgozni, megvannak az előremutató célok, amiért lehet küzdeni. Örülök, hogy itt lehetek, és remélem, hogy egy gyümölcsöző együttműködés kezdődik most el.” – mondta el motivációját Bekő Balázs, vezetőedzőnk.
 
Bekő Balázzsal klubunk 2019. június 30-ig szóló szerződést írt alá. Vezetőedzőnkkel érkezik Laczkó János és Balogh János is, akik szintén a szezon végéig írtak alá.
 
Új vezetőedzőnk és segítői már vasárnap éles meccsen, hazai pályán bizonyíthatnak, hiszen 17:00-tól a Vasas FC érkezik hozzánk!"
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC