nb1.hu

Mervó Bence és az MTE megelőlegezett áprilisi tréfája

Mosonmagyaróvár – Az újonccsapat elnökét sem kell félteni.

 

A napokban a Trollfoci Facebook-oldalán megjelent egy hír, miszerint a lengyel Slask Wroclaw támadója, Mervó Bence a tavaszi szezonban az NB II-ben szereplő Credobus Mosonmagyaróvárt fogja erősíteni.

 

– Mivel a TrollFocit tartom a leghitelesebb magyar labdarúgással foglalkozó oldalnak, ezért itt jelenteném be, hogy fél évre valóban hazaigazolok. Több első osztályú klub is megkeresett, de továbbra sem célom itthon ragadni. Így fél évet úgymond nevelőegyesületemnél az MTE 1904 csapatánál töltök el Mosonmagyaróváron. Drescher Ottó elnök úrral már minden részletet megbeszéltünk. A csapat rendkívüli formában játszott ősszel és komoly feljutási esélyeik vannak az NB I-re. Óvártól pár kilométerre lakom, családom is közel lesz, ami rendkívül fontos számomra. A szokásos orvosi vizsgálat után csütörtökön már csatlakozom is az MTE keretéhez – jelent meg a Trollfoci Facebook-oldalán.

 

A hír elsőre nem is tűnt szenzációnak, mivel ősszel szintén a Slask Wroclawban szereplő Gosztonyi András is NB II-es csapathoz tért haza.

 

A Kisalföld megpróbált utánajárni a történetnek és felhívta Drescher Ottót, azt MTE elnökét, aki viszont nem cáfolta meg az átigazolás tényét, persze meg sem erősítette.

 

Nem sokkal később az MTE hivatalos facebook-oldalán a következő bejegyzés jelent meg:

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC