nb1.hu

Mi a közös a PAFC-ban, az Óvárban, a Vácban és a Dorogban?

Magyarország – Nyíregyházáról érkezik a válasz.

Puskás Akadémia, Mosonmagyaróvár, Vác, Dorog, Kozármisleny. Hogy mi a közös bennük? Egyik csapat sem tudta legyőzni saját otthonában a SZEOL SC-t. Bár a szegediek a tabella utolsó helyén találhatók, nem adták könnyen magukat egyik meccsen sem. Erre a nyíregyháziak is jól emlékezhetnek, mert ősszel a Szpari is csak egy góllal tudott győzni, Vámos Márk találatának köszönhetően. A vasárnapi házigazda a bajnokság során mindössze négy találkozón győzött, és hat esetben játszott döntetlent. A legutóbbi fordulóban 2-1-re kaptak ki Siófokon, akkor a hajrában szépítettek. Zoran Kuntics gárdájánál elsősorban a lőtt gólokkal volt probléma a szezon során, a 18 találat messze a legkevesebb az NB-II-ben. Tavasszal viszont nagyon kevés gólt kaptak, kettőnél többet csak a Budaörs tudott szerezni, azaz szervezetten védekeznek.

 

Nyíregyháza Spartacus FC

UTOLJÁRA IDEGENBEN Vasárnap a SZEOL SC vendége lesz a Nyíregyháza Spartacus. Puskás Akadémia, Mosonmagyaróvár, Vác, Dorog, Kozármisleny. Hogy mi a közös bennük? Egyik csapat sem tudta legyőzni…

Ami a Szparit illeti, Holdampf Gergőt legutóbb a hajrában kiállította a játékvezető, így egy meccses eltiltása miatt ő biztosan nem szerepelhet, Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a Nyíregyháza – Békéscsaba mérkőzéssel kapcsolatban a Nyíregyházát, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az MLSZ szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

 

Felcsúton is nyerne a feljutásra hajtó klub – NB2.hu

YA bajnok ellen is ugyanúgy készülnek, mint máskor

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC