nb1.hu

Nagy együttműködés: új irányítótestület a Vasas élén!

Megállapodást jelentettek be.


A vasasfc.hu közleménye:

 

"A 2018. június 15-én történt akadémiai tulajdonosváltással és az azzal egy időben aláírt háromoldalú – Vasas SC, Vasas FC és Vasas Akadémia Kft. közötti – együttműködési megállapodással új fejezet kezdődött a három fél életében.

 A hosszú távú partnerség az azóta eltelt két hónap alatt is bizonyította működésének sikerességét, a mai nappal pedig újabb fontos dátumot jegyezhetünk a Vasas Család történetében: a Vasas Sport Club, a Vasas Futball Club és a Vasas Kubala Akadémia tulajdonosi köre a Vasas labdarúgását irányító testület felállításáról döntött, így megalakult a Vasas Igazgató Tanács (továbbiakban: VIT).

 
A VIT állandó tagjai:

– Markovits László elnök, Vasas SC
– Jámbor János többségi tulajdonos, Vasas FC
– Nagy Miklós többségi tulajdonos, Vasas Kubala Akadémia

A VIT meghívott tagjai:

– Vasas SC: pénzügyi elnökhelyettes, sportszakmai elnökhelyettes
– Vasas FC: ügyvezető, vezetőedző, sportigazgató
– Vasas Kubala Akadémia: kisebbségi tulajdonosok, ügyvezető, akadémiai igazgató, sportigazgató

A Vasas labdarúgásával kapcsolatos stratégiai és operatív szintű – szervezett és felügyelt – közös munka a jövőben egységbe tömörítve zajlik. A VIT kifejezett célja, hogy – rendszeres egyeztetésekkel és tárgyalásokkal előkészítve – olyan döntések szülessenek, melyekkel a Vasas klubmodelljének jelenlegi és jövőbeni működése fenntartható, folyamatosan biztosítható legyen, s melyben főszerepet kapjon az összehangolt, harmonikus szakmai és gazdasági tevékenység.

Sportszervezeteink mindennapjaiban kiemelt szerepet kap a kommunikáció, így ezután is célunk a közvélemény, a sportolók és szüleik, a munkatársak és a Vasas Család felé történő folyamatos kommunikáció, képviselve a Vasas SC, a Vasas FC és a Vasas Kubala Akadémia egységes és közös álláspontját."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC