nb1.hu

NB II-es csúcsrangadó: ezt várják a mesterek

Magyarország - A kisvárdai mester a madridi rangadóhoz hasonlította az ezüstderbit.

Az NB II-ben már néhány fordulóval ezelőtt eldőlt, hogy a Puskás Akadémia bajnokként jut fel az élvonalba, ám a második helyre még a Balmazújváros és a Kisvárda is befuthat. A két csapat ma 18 órakor a hajdúsági településen találkozik egymással, a meccset a Balmaz várhatja jobb helyzetből, hiszen nekik egy pont is elegendő lenne az ünnepléshez.
 
"Mint egész évben, most is a saját futballunkat igyekszünk játszani. Tisztában vagyunk az ellenfelünk erősségeivel, és gyenge pontjaival is, ezek ismeretében is készültünk a héten, a megszokott módon. Tudják, hogy az élet kegyes volt hozzánk, a saját kezünkben van a sorsunk. A múlt héten a bajnok ellen megmutattuk, hogy feldobja a csapatunkat a tét. Ez vasárnap még inkább így lesz, hiszen valamennyien ünnepelni szeretnénk a lefújáskor a szurkolóinkkal" – jelentette ki Feczkó Tamás, az újvárosiak trénere.
 

Ki jut fel az NB I-be? – az utolsó forduló programja – NB2.hu

YKi jut fel az NB I-be? – az utolsó forduló programja

Révész Attila, a szabolcsi együttes mestere a szon.hu weboldalnak nyilatkozott az esélyekről.
 
"Idegenben is képesek vagyunk úgy futballozni, mint hazai környezetben, az pedig még jó is nekünk, hogy csak a győzelem jelenti az üdvösséget, hiszen így tudat alatt sem játszhatunk döntetlenre. Azt azonban szögezzük le, nemes, általunk nagyon tisztelt ellenféllel szemben vívhatjuk meg ezt a mérkőzést. A Balmazújváros régóta együtt játszó, összeszokott csapat, amelynek jó az erőnléte és magas a győzelmi képessége. A kerettel együtt dolgozó edző, Feczkó Tamás ugyancsak az állandóságot képviseli. Nehogy félre értse valaki a hasonlatot, de a Balmazújváros ebben az összevetésben az Atlético Madrid, amely harcosságával sokszor gondot okoz a Real Madridnak. A képességek és a tudás alapján azonban mi inkább a Real vagyunk, és ha a Balmaz jellemvonásait is magunkra tudjuk ölteni, akkor felülkerekedhetünk. De mint már mondtam, bízom a csapatban, és győzni fogunk!" – hangsúlyozta a tréner. 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC