nb1.hu

Négyen csatlakoztak a Szparihoz

Hivatalos bejelentések.

Íme, a Szpari közleménye:
 
"Újabb négy játékossal kötött szerződést a Nyíregyháza Spartacus.
 
Gyurján Bence a szabolcsi megyeszékhelyen született, és itt kezdte labdarúgó pályafutását. 15 évesen került Szombathelyre, a Haladás színeiben mutatkozott be az NB-I-ben. 2015-2017 között a Gyirmót együttesében játszott és azok után, hogy megnyerték az NB-II-es bajnokságot, rendszeresen játszott az élvonalban, legutóbb pedig a Békéscsaba futballistája volt a 26 éves középpályás. Az elmúlt idényben 26 meccsen 3 gólt szerzett. Két éves szerződést kötött vele a Szpari.
 

Zalaegerszegről érkezett Nagy Tamás. A belső védő 2011-2015 között 59 meccset játszott az élvonalban, majd Pápáról igazolt a ZTE-hez. Az elmúlt bajnoki idényben 25 mérkőzésen lépett pályára, vele is két éves szerződést írt alá a Nyíregyháza.
 
Polényi Gábor is Zalaegerszegről tért vissza, a szélső védő tagja volt a 2014-es nyíregyházi bajnokcsapatnak, majd a Vasashoz igazolt. Futballozott azóta Siófokon, a Mezőkövesd színeiben pedig az élvonalban is játszott. A legutóbbi idényben a ZTE alapembere volt, 24 meccsen kezdett az NB-II-ben. A labdarúgó július 1-től a Nyíregyháza játékosa.
 
Kulcsár Hunor után újabb fiatal, saját nevelésű játékossal kötött profi szerződést a Spartacus. Nagy Máté már edzőtáborozott a felnőtt kerettel is. A hálóőr megnyerte a hétvégén a Szegeden rendezett Kapusháborút, és a múlt héten kezdődött felkészülés során is az első csapattal tréningezett. A kapussal három éves szerződést kötött a klub."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC