nb1.hu

Nem adnák az első helyet!

Soroksár - Győzni megy Szolnokra a listavezető!

A Soroksár együttese vezeti az NBII mezőnyét. A hétvégi Kozármisleny elleni 2-0-s győzelemmel lett listavezető a Pest megyei gárda. A hétvégén, vasárnap a másodosztályú bajnokság következő fordulójában Szolnokon vendégeskedik a csapat.

 

A Szolnok három mérkőzés óta veretlen, legutóbb a Budaörs otthonából hozták el a három pontot. Előtte fordulóban pedig otthon tudtak tartani egyet az akkor még listavezető Balmazújváros ellen. Ezért sem lesz könnyű dolga a soroksári bandának a szolnokiak ellen!

 

soroksarsc.hu beszélgetett a csapat tagjaival.

 

A csapat védője Valencsik Dávid és a Gengeliczki Gergő hiányzott a Kozármisleny elleni meccsről, de most már mindketten játszhatnak a hétvégén. Valencsik három hónap után térhet vissza a pályára, szükség is lesz rá, mert Haris idén már nem játszhat ugyancsak sérülés miatt.

 

Valencsik Dávid:

„Nagyon örülök, hogy távollétemben is megy a csapat, ezért most, hogy visszatérek, azon leszek, hogy erősítsem a jó formában lévő csapatunkat. Az első helyen szeretnénk maradni, ez nagyon fontos számunkra. És így is szeretnénk fordulni az őszi idény végén!”

 

Gengeliczki Gergő:

„ Nem volt jó nézni a csapatot kívülről, de úgy gondolom, hogy a csapatunk egy magabiztos győzelmet aratott. Az első hely mindig egy jó érzés, akár a pályán vagy azon kívül éljük meg a dolgot. A lényeg, hogy itt is maradjunk az őszi idény végére!”

 

Lucsánszky Tamás(vezetőedző):

„Nyugodt voltam akkor is amikor kieső zónában voltunk, és most is az vagyok. örül a csapat az első helynek, és mindenki a fejébe vési ezeket a pillanatokat. A lényeg, hogy majd a végelszámolásnál is elsők legyünk! „

 

A mester a számok alapján a 2016-os év legeredményesebb edzője a másodosztályban a megszerezhető pontok alapján!

 

 

A csapat 440 perce nem kapott gólt, ami a védelmet dicséri. A védekezésben nagy fegyver Gyepes Gábor jelenléte. A korábbi ferencvárosi sokszoros válogatottként és nagy külföldi tapasztalattal a háta mögött, de nem feltétlenül levezetni érkezett Soroksárra. Teljesítményével példát mutat csapattársainak!

 

A Szolnoki MÁV-Soroksár SC mérkőzés vasárnap 13 órakor kezdődik.

 

Forrás: soroksarsc.hu

 

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC