nb1.hu

Nem mindennapi jelenet az ETO-Szpari meccsen – videó

Győr - Három nyíregyházi védő sérült meg egyszerre a Győr-Szpari meccsen.

WKW ETO FC Győr – Nyíregyháza Spartacus 1-0 (1-0)
Jv: Ducsai József (Szécsényi, Vígh-Tarsonyi)
 
Győr:Gyurákovics – Kovács, Vadász, Debreceni, Rokszin – Bagi, Szatmári, Szánthó (Szabó 65.) – Zamostny, Erdélyi (Daru 68.), Tajthy (Magasföldi 76.)
vezetőedző:Szentes Lázár
 
Nyíregyháza: Jova – Szokol, Kelemen, Fodor, Forró – Kártik (Szabó 72.), Kesztyűs – Csilus Á.(Csilus T. 57.), Pekár, Papp (Hornyák 79.) – Dragóner
vezetőedző: Lucsánszky Tamás
 
LUCSÁNSZKY TAMÁS:
„Az első félidőben kicsit belealudtunk a mérkőzésbe, nem úgy játszottunk, ahogy tudnánk. A második félidőben azt gondolom, mindent megtettünk, hogy kozmetikázzuk az eredményt, de nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel.”
 
SZENTES LÁZÁR:
„Rendkívül fontos győzelmet arattunk, az első félidőben és a második félidő elején még a játék is megfelelő volt. A mai abból a szempontból izgalmas és jó mérkőzés volt, hogy a Nyíregyháza is játszani akart, ők is a győzelemre törekedtek, és hasonlóan az első mérkőzésünkhöz, amit Nyíregyházán játszottunk, egy Zamostny gól döntött. A végjátékban, ami dicséretes, az a csapat küzdőszelleme, hogy megőriztük az egy gólt. Nyilván nem az volt a célunk, hogy foggal-körömmel őrizzük azt az egy gólt, de az ellenfél is nagy erőket mozgósított, és ezért ez rendkívül pozitív a jövőre nézve.”
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC