nb1.hu

Nyereményekkel készül a ZTE elleni derbire a Békéscsaba

Parázs mérkőzésre invitálják szurkolóikat.

 

Az 1912elore.hu közleménye:

 

"Több okból is érdemes lesz kilátogatni a 2019. február 10-én (vasárnap) 17:00 órától megrendezésre kerülő Békéscsaba 1912 Előre – ZTE FC rangadóra.

Ne felejtsük el, hogy a tabella 4. és 2. helyezettje találkozik és a két együttes között mindössze 5 pont a különbség. Amennyiben sikerül folytatnunk a kitűnő hazai szériát és itthon tartani a három pontot, úgy a különbség minimálisra csökken!

A mérkőzés előtt mindenki hozzájuthat a pénztárakban ingyenes szezonnyitó kiadványunkhoz. Erre a mérkőzésre minden belépőjegy árából ötven százalék kedvezményt biztosítunk, tehát a helyszínen megvásárolt felnőtt tikettek mindössze 500, míg a diák-nyugdíjas belépők csak 250,- forintba kerülnek. A 2019-es év, egyben a tavaszi szezon első hazai, villanyfényes mérkőzését tekinthetik meg a Kórház utcai centerpályán, így a hangulat és a fociélmény egészen biztosan adott lesz. A mérkőzés előtt köszöntjük egyik játékosunkat, de hogy kit és miért ez legyen meglepetés!

Minden kilátogató vendégünket közönségjátékra invitáljuk, hiszen a helyszínen megnyerhetik a 4 darab páros Árpád Gyógy- és Strandfürdő belépő egyikét, egy családi belépőjegy csomagot a 2018. február 24. (vasárnap) 17:00 órától megrendezésre kerülő Vasas FC elleni újabb, hazai mérkőzésre, vagy akár egy lila-fehér ajándékcsomagot! A játékban minden néző automatikusan részt vesz, de hogy milyen módon, azt csak a mérkőzés előtt áruljuk el – figyeljék a hangosbemondót, érdemes!

Végül pedig a legfontosabb és leglényegesebb szempont, ami miatt semmiképpen se hagyják ki a vasárnapi derbit, hogy első alkalommal láthatják ebben az évben fiatal együttesünket tétmeccsen a Kórház utcában! Számítunk minden lila-fehér érzelmű szimpatizáns támogatására, hiszen különösen fontos a lelátókról érkező biztatás!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC