nb1.hu

Óriási balhé alakult ki Sopronban a kupazakót követően

Sopron - Nincs egyetértés a vezetőségben.

 

A Budafok elleni Magyar Kupa-kiesést követően Supka Attila, a Soproni VSE menedzsere úgy fogalmazott a Nemzeti Sportnak, a szörnyű tavaszi szereplés nemcsak az ő felelőssége, egyben nem érti, miért tartja bizonytalanságban az elnökség a lejáró szerződésű játékosok jövőjét. Skála János, a klub elnöke reagált.

 

Megbüntették a Sopront a kupameccsért – NB2.hu

YMegbüntették a Sopront a kupameccsért

 

"Egyértelmű az álláspontunk: a menedzsment a menedzsmenttel, az ügyvezetés az ügyvezetéssel, míg a szakmai stáb a szakmával foglalkozzon, ne szóljunk bele egymás dolgaiba! A Supka Attila által vezetett szakmai stáb felelőssége a tavaszi kudarcsorozat, ezért úgy gondolom, nekik kell önvizsgálatot tartaniuk, és nem azzal kellene törődni, hogy ez idáig miért nem tárgyaltunk a lejáró szerződésű játékosokkal a jövőről. Ennek az ideje is eljön majd, akkor, ha már látjuk, milyen feltételeink lesznek a következő szezonra. Most azonban annak az ideje van, hogy kijöjjünk a gödörből, és minél sikeresebben szerepeljünk a hátralévő meccseken. Profi körülmények vannak, így jogos az elvárásunk, hogy a biztos középmezőnybeli tagságot jelentő helyezést elérje a csapat.”

 

Az elöljáró az nso.hu-nak hozzátette, a kupabúcsú ellenére nem gondolkodtak edzőváltáson. „Bár Sopronban egy bizonyos kör kongatja a vészharangot, nincs értelme edzőváltásról beszélni, nem került szóba ez a lehetőség. Tizenegy forduló van hátra a bajnokságból, bízunk a csapatban és a szakmai stábban, hogy megfordítják a közelmúlt rossz tendenciáját.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC