nb1.hu

Otthon kezdenek az éllovasok – program

Nem a bejgliről álmodoztak az angyalföldiek.

Az NB I után az NB II-ben is tovább folytatódnak a küzdelmek a tavaszi szezon első fordulójának a meccseivel. A játéknap legjobb nevű rangadóját Zalaegerszegen rendezik, ahol szintén élvonalbeli múlttal (szintén nem is akármilyennel) rendelkező csapat lesz az ellenfél. Ráadásul a ZTE-ETO csemegét ország-világ láthatja.
 
Az éllovas Gyirmót az „újonc” (értsd: kiesett az NB I-ből), de több sebből, több ügy miatt vérző Balmazújvárost fogadja, papíron biztos a hazai győzelem.        
 
 
Érdekes csata lehet a Mosonmagyaróvár-Kaposvár meccs is. A Vasas-szurkolók egyik legnagyobb kedvence, Tóth András az érkezése után egyből összekapta az addig tök utolsó hazaiakat, szárnyalni kezdtek, azóta meg ugye volt elég ideje együtt dolgozni a csapattal. Az ellenfél azonban 2018 meglepetéscsapata, a Kaposvár lesz, mely tavaly ilyenkor még NB III-as volt, azóta megérkezett a másodosztály dobogójára, versenyben van még a Magyar Kupában is az Újpest kiejtése után.
 
Elméletileg hoznia kellene a Vasasnak is a Siófok elleni meccsét. A klub hívei karácsony alkalmával nem a finom bejgliről, hanem a hőn áhított, NB I-be történő visszakerülésről álmodoztak, mert Szanyó Károly vezetőedzővé történő kinevezése óta csak nyert a csapatuk. A Siófok viszont az életéért kell, hogy küzdjön minden mérkőzésen.
 
A fradisták nagy kedvence volt Csizmadia Csaba, aki vezetőedzőként első téli felkészülését vezényelte. A Budafok a masszív Dorog vendége lesz, elsősorban harcra számítunk.
 
NB II 22. FORDULÓ 
14.00: Soroksár–Vác FC
14.00: Kazincbarcika–Tiszakécske
14.00: Mosonmagyaróvár–Kaposvári Rákóczi FC
14.00: Budaörs–Nyíregyháza
14.00: Cegléd–Békéscsaba
14.00: Monor–Csákvár
14.00: Vasas–BFC Siófok
14.00: Dorog–Budafoki MTE
17.00: Gyirmót FC Győr–Balmazújváros
18.00: ZTE FC–ETO FC Győr (Tv: M4 Sport)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC