nb1.hu

Parádés párosításokkal búcsúzik a bajnokság

Reméljük, mindegyik meccset megrendezik.

Vasárnap zárul a Merkantil Bank Liga 2018-as őszi mérkőzéseinek a sora, a Zalaegerszegi TE Csákváron igyekszik megőrizni elsőségét – jelezte az MLSZ.
 
BFC SIÓFOK–BSS MONOR
(Siófok, 13.00)
Az utolsó két helyezett találkozik egymással a Balaton partján, de a házigazdák előnye tetemes, hatpontnyi a riválissal szemben. A Siófok a legutóbbi három fordulóban egyetlen pontot szerzett, a Budafoki MTE és a Mosonmagyaróvár is megelőzte. Pályaválasztóként szeptember 16. óta nyeretlen, azóta csupán egy gólt szerzett, azt is a Kazincbarcika elleni 1-5-ön. A Monor a legutóbbi öt fordulóban pont nélkül maradt, vendégként mindössze négy pontot szerzett eddig, a Mosonmagyaróvárt megverte november elején, előtte pedig Dorogon játszott döntetlent.
 
WKW ETO FC GYŐR–CEGLÉDI VSE
(Győr, 13.00)
Egyetlen ponttal előzi meg az ETO vasárnapi vendégét, 24 ponttal a tizenharmadik helyen áll, miután a legutóbbi négy fordulóban csak egyetlen pontot szerzett. A Cegléd 23 ponttal a tizenötödik, jobb formában van eredményei alapján vendéglátójánál, mert a legutóbbi négy fordulóban hét pontot is gyűjtött. A győriek pályaválasztóként szeptember 2. óta veretlenek, de az utóbbi hetekben többnyire döntetlent játszottak, a legutóbbi négy hazai bajnokin hat pontot szereztek. A Cegléd vendégként október végén nyert először, utána még egyszer három pontot szerzett, de azóta vereséget szenvedett a ZTE-től és a Vasastól is.
 
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS–CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR
(Nyíregyháza, 13.00)
A nyírségiek a legutóbbi három mérkőzésükön kilenc pontot szereztek, s ezzel visszakapaszkodtak a kiesőhelyek elől a középmezőnybe. Huszonnégy ponttal a tizennegyedik helyen állnak, de szoros a mezőny, ha számukra jól alakulnak a forduló eredményei, akár a mezőny első felébe is előreugorhatnak. A Mosonmagyaróvár ugyancsak megtáltosodott a legutóbbi fordulókban, a tizennyolcadik helyen áll, de a legutóbbi három fordulóban szerezte eddigi pontjainak (18) több mint az egyharmadát, hetet. Idegenben ugyan szeptember 2. óta nem nyert, de a legutóbbi két meccsén egyaránt döntetlent játszott.
 
KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC–KAZINCBARCIKA BSC
(Kaposvár, 13.00)
A Rákóczi újonc létére szenzációsan szerepel, a harmadik helyen áll a tabellán, s ha megveri az idei záró fordulóban a Kazincbarcikát, akár a második helyre is felléphet, a Gyirmót eredményének függvényében. Waltner Róbert együttese pályaválasztóként augusztus 12. óta csupán kétszer nem nyert, igaz, legutóbb a Dorog ellen is „csak” döntetlent játszott. Feltűnő, hogy a Merkantil Bank Liga teljes mezőnyéből a legkevesebb vereséget szenvedte el. A Kazincbarcika a nyolcadik helyre csúszott vissza, a legutóbbi négy fordulóban csupán két pontot gyűjtött. Ugyanakkor a Győri ETO elleni, november végi döntetlen előtt sorozatban négy mérkőzését is megnyerte vendégként.
 
DUNA ASZFALT TISZAKÉCSKEI VSE–GYIRMÓT FC GYŐR
(Tiszakécske, 13.00)
A forduló egyik rangadóján az újonc fogadja a feljutás egyik nagy esélyesét. A Tiszakécske mintha elfáradt volna az őszi idény végére, a legutóbbi három mérkőzésén egyetlen pontot szerzett, de így is a kilencedik helyen áll. A legutóbbi hazai mérkőzésén kikapott ugyan a Váctól, de előtte négyszer is nyert, megszakítás nélkül. A Gyirmót sokáig vezette a bajnoki tabellát, de a legutóbbi két fordulóban kétszer is kikapott, így a Zalaegerszeg megelőzte. A kisalföldi legénység idegenben szeptember 2. óta csak győzött, kivéve a ZTE elleni rangadót.
 
SOROKSÁR SC–BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ
(Soroksár, 13.00)
Lipcsei Péter együttese éppen hogy befér a mezőny első felébe, miután a legutóbbi öt fordulóban csupán két pontot szerzett. Pályaválasztóként október 21. óta nyeretlen, igaz, a Kaposvár elleni 3–0-tól eltekintve egy-egy pontot azért szerzett mérkőzésein. A Balmazújváros a tizenhetedik helyen áll, a legutóbbi két fordulóban szerzett két ponttal előzi meg a már kieső helyen álló Mosonmagyaróvárt. Vendégként a legutóbbi nyolc mérkőzéséből csak kettőn tudott gólt lőni, de a legutóbbi kettőn pontot szerzett, egyaránt 0–0-s eredménnyel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC