nb1.hu

Pintér Attila: „A Dunaújváros ellen is győzelemre fogunk játszani”

Siófok – Goran Kopunovics csapata felvállalta a nyílt támadójátékot.

A Merkantil Bank NB II. 29. fordulójában a Mezőkövesd 4-0-ra győzött Siófokon, ezzel továbbra is a második helyen áll a tabellán és egy lépésre van a feljutástól. A lefújás után a hazaiak trénere, Goran Kopunovics és a vendégek edzője, Pintér Attila értékelte a kilencven percet.

 

– Köszönöm a közönségünknek, hogy ilyen messzire ennyien eljöttek és buzdítottak, nagyon fontos volt, hiszen ez fontos mérkőzés volt számunkra – mondta Pintér Attila a mezokovesdzsory.hu-nak. – A nagy meleg rányomta a bélyegét az első félidőre, de akkor is tettük a dolgunkat. Megszereztük a vezetést, majd rárúgtuk a gólokat, szerintem megérdemelten arattuk ezt a győzelmet a szervezetten, helyenként jól játszó Siófok ellen. A Dunaújváros ellen is győzelemre fogunk játszani.

 

– Sok fiatal játékossal játszottunk, büszke vagyok a csapatomra – folytatta Goran Kopunovics. – Nyílt játékot vállaltunk, hiszen a célunkat, a bennmaradást már négy mérkőzéssel ezelőtt elértük. A jobb csapat nyert, sok sikert kívánok, gratulálok nekik. A csapatomnak azt mondtam, semmi probléma.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC