nb1.hu

Rajtra kész Lipcsei Péter hengerlő csapata

Budapest – Hat góllal hangoltak.

A harmadosztályú Jászberényt a hétvégén, felkészülési találkozón 6-0-ra legyőző Soroksár a héten már bajnoki ritmusban készül az NB II vasárnap rajtoló új idényére. Lipcsei Péter vezetőedző arról számolt be, hogy immáron körvonalazódik az a játék, melyet a bajnoki meccseken szeretne viszontlátni.

 

„Bár a nagy meleg nem kedvezett a játéknak, ennek ellenére nem lehet okom a panaszra. Jól futballoztunk, gólokat szereztünk, helyzeteket dolgoztunk ki, szemmel láthatóan mindenki élvezte a játékot” – mondta el a klub weblapjának a kiütéses siker kapcsán Lipcsei Péter, az együttes vezetőedzője. – A nyáron nagy volt a mozgás a keretben, új csapatot építettünk, de már körvonalazódik az a játék, amit szeretnék viszont látni a bajnoki mérkőzéseken. A héten még a felkészülési időszaknak megfelelően edzettünk, ám hétfőtől átállunk a bajnoki ritmusra, s ettől még frissebb lehet a társaság. Mindannyian nagyon várjuk már a Vác elleni rajtot – közölte a tréner.

 

A Soroksár vasárnap 17.30-tól a Vác ideiglenes otthonában, a III. Kerületi TVE sporttelepén kezdi meg szereplését a Merkantil Bank Ligában.

 

Újpesti címerháború: újabb tüntetés és visszautasítás – NB1.hu

Újpesti címerháború: újabb tüntetés és visszautasítás

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC